donderdag 3 maart 2016

Glitsa trappenlak

Glitsa Trappenlak prijzen vergelijken. Bespaar tot wel via kiesproduct. Deze lak beschermt zachthouten - en hardhouten trappen (inclusief leuningen) welke intensief gebruikt worden.


Geschikt voor een stroeve afwerking voor zacht - en hardhouten trappen. Het is een zeer slijt- en kras vaste trappenlak die geschikt is voor de bescherming van zacht- en hardhouten trappen en leuningen die intensief gebruikt worden. Door de toegevoegde anti-slip granulaat biedt het goede anti-slip bescherming voor alle zachthouten en hardhouten trappen, welke intensief gebruikt worden. De gebruiker van dit product dient zich aan de nationale wetten betreffende gezondhei veiligheid en milieu te houden.


Gooi de verfresten niet weg, maar breng ze naar een verzamelpunt voor klein chemisch afval. Wij helpen u graag bij het vinden van het juiste product. Producteigenschappen: Antislip Optimale slijt en krasvast.


Hier zijn varianten van, de standaard Trappenlak en de Trappenlak Antislip. Laatstgenoemde zorgt voor een minder glad oppervlak op de trap, zodat de kans op uitglijders minimaal is. Je kunt voor het beschilderen van de trap in je huis kiezen voor een trappenlak die het oppervlak stroef of anti-slip maakt. Ik moet een nieuwe trap verven èn lakken.


Anouk op 13:Trap verpest met trappenlak Ik heb mijn trap keurig geschilderd met een kwalitatief goede lak, na twee weken heb ik hier trappenlak (eiglans) overgeschilderd. Ik dacht, dit zie je niet als het hier en daar wat dikker is. Deze trappenlak zou ook anti-slip zijn. Heeft iemand ervaring met trappenlak ? Is dit echt goed anti-slip? Als ik voor trappenlak kies, zou ik ook nog graag willen weten of je het ziet zitten.


Glitsa trappenlak

Zit er een zichtbare korrel o. Anti-slip Trappenlak voorkomt vallen dankzij extra grip! Ik weet dat er diverse andere oplossingen zijn om de trap stroef te maken, maar deze gebruik ik liever niet. Uiteindelijk heb ik lagen lak aangebracht zowel met kwast als roller. Conclusie: Zeer goede, robuuste fijne lak!


Sneldrogende kleurloze zijdeglanzende waterverdunbare lak Stroef, slijt- en krasvast, water afstotend. Deze lak is gewoon te koop bij de verf specialist en bouwmarkten. Bestel hier voordelig online! Ideaal voor alle soorten trappen of opstapjes. De verfwinkel adviseert goed schuren en watergedragen grondverf aan brengen gevolgd door terpetine gedragen trapverf.


Trap is van vurenhout en jaar oud. Optimale slijt en krasvastheid. Als slijtvaste aflak op hardhouten en zachthouten trappen. Speciaal voor houten trappen en leuningen. Sigma S2U Nova Traplak Soft Satin een keiharde zijdeglans trapverf met anti-slip!


Deze nummer traplak zorgt voor een buitengewoon resultaat binnenshuis. Deze breng je als laatste aan, op dezelfde manier als de rest van de verf, waardoor de trap stroever wordt. De nieuwe Sigma anti-slip trapverf is krasvast, slijtvast en goed reinigbaar.


Glitsa trappenlak

Glijd nooit meer uit met deze innovatieve traplak.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts