donderdag 10 maart 2016

Spuitbus op kleur bestellen

Kreditkarte, Klarna oder PayPal! Kostenlos online Sushi bestellen. Op een werkdag vóór 17:00u Besteld? Dan wordt het morgen nog bezorgd! Spuitbus autolak op kleur gemaakt.


Spuitbus op kleur bestellen

Uitsluitend afgevuld met hoogwaardige A-kwaliteit autolak. Dat betekent 1 kleurechthei hoge dekkingsgraa snelle droogtijd en de beste verneveling. Onze spuitbussen worden geleverd met de unieke breedstraal SPRAYMAX spuitkopjes. Vulling met milieuvriendelijk drijfgas.


Wij verkopen geen losse spuitbussen op kleur en ook geen kleurstiften. Wij leveren spuitbussen autolak in alle gewenste kleuren. Onze bussen worden op kleur gemengd met professionele STANDOX autolak. Onze ColorMatic pre-fill spuitbus is voorgevuld met drijfgas en specifieke additieven (verharder, verdunner) en wordt daarna afgevuld met de gewenste lakkleur van STANDOX.


Spuitbus op kleur bestellen

Wij kunnen spuitbussen op kleur maken die jij wilt! Onder hoge druk persen wij iedere willekeurige verf in een lege spuitbus. In deze categorie kunt u autolak in de kleur van uw auto, ral kleuren in spuitbus bestellen.


Het zijn dus geen fabrieks-af gevulde spuitbussen. De spuitbussen hebben een verstelbare nippel waardoor de lak op verschillende manieren verneveld kan worden. De grootste spuitbuswinkel van Nederland.


Prijzen zijn inclusief BTW. Product specificaties zijn onder voorbehoud van typefouten en prijswijzigingen. Eenvoudig en snel uw spuitbus autolak bestellen bij Auto-lak. Op zoek naar een spuitbus autolak?


Tevens hebben wij alle RAL kleuren in ons assortiment. In de kleurcodefilter staat duidelijk aangegeven waar op je auto de kleurcode te vinden is. Deze vindt u in onze webshop.


Denk ook aan het bestellen van de juiste verharder of verdunner. Wanneer je de autolak op kleur online gaat bestellen op kleurcode, denk dan ook aan de juiste verharder en verdunner. Boek het Dvc Samui (op), Chaweng Beach.


U krijgt direct een bevestiging. Bent u op zoek naar autolak in een spuitbus ? Onze sneldrogende acryl spuitlak voor uw auto is op basis van oplosmiddelen. Autolak spuitbus kopen in iedere kleur ? Voor elk type auto leveren wij autolak spuitbussen en autolak lakstiften in de juiste kleur. Blik op kleur gemaakt 1ml.


Spuitbus op kleur bestellen

Colormatic 1K-blanke lak glans 4ml. Hier vind je wat je zoekt! ColorMatic pre-fill standaard is een voorgevulde spuitbus met drijfgassen en oplosmiddelen die gevuld wordt met een basislak op oplosmiddelenbasis. Toepassing: Ideaal voor spot reparaties of voor het overspuiten van onderdelen. Kant en klare spuitbussen in diverse RAL kleuren Sneldrogende lak met een goede dek- en vulkracht.


Voor het behandelen van behandelde ondergronden zoals hout ,metaal, aluminium, glas, steen en diverse soorten kunststof. De lak heeft een duurzame kleur en een goede oppervlaktehardheid. Via deze pagina kunt u uw spuitbus autolak op kleurcode bestellen.


De autolak wordt dan voor u op kleur gemaakt. Om de autolak op kleur te laten maken heeft u de kleurcode van uw auto nodig. Wanneer u autolak wenst waarbij de kleur bij benadering voldoende is, bestel dan autolak DHZ in standaard spuitbus of lakstift.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts