maandag 14 maart 2016

Antivriesmeter

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Met automatische aanpassing voor warme of koude koelvloeistof. Geschikt voor:Propylene glycol mengsels in.


Antivriesmeter

De meter is geschikt voor ethyleenglycol watermengsels en ruitensproeier vloeistof. Te gebruiken in het koelcircuit van uw voertuig. Wordt geleverd met een handleiding in talen. Koop en verkoop antivriesmeter eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Technisch nieuw principe, eenvoudige, snelle en precieze meting. Het is heel eenvoudig u verwijdert de radiateurdop (pas op bij warme motor) en stopt het slangetje van de antivries meter in de vloeistof, men zuigt vloeistof op en kijkt op de schaalverdeling tot hoeveel graden vorst de motor beschermd is. Een uitgekiend assortiment van artikelen voor vakman, particulier en hobbyist. Carpoint wordt alom geroemd vanwege de betaalbaarheid van haar producten.


GEFO is de marktleider van Duitsland en van Europa in antivriesmiddelenmeetapparaten en batterij zure meetapparaten. Vericon veriTEST antivriesmeter De Vericon veriTEST kalibreert koelvloeistoffen met extreem accurate metingen. Hij is eenvoudig met de hand te bedienen, en gemakkelijk af te lezen. De meter heeft een robuuste kunststof behuizing voor een lange levensduur. Hij is zowel voor professioneel als voor particulier gebruik geschikt.


Bij werken met merken vindt u technische en chemische producten van de beste merken. Buismodel, onbreekbaar glas. Carpoint antivriesmeter staafmodel Handige antivriesmeter in staafmodel met onbreekbaar glas van het merk Carpoint. Specificaties: Kleur: zwart, transparant Materiaal. Stabiel kunststofhuis met ophangoog aan het zuigmembraan.


Gebruiksaanwijzing op de verpakking in talen. Vandaag bestellen = morgen in huis! Graco elektronische afgiftemeter voor antivries, model 24F88 type LDM handbediening, digitale uitlezing 1-99liter, capaciteit maximaal liter per minuut. Voor propyleenglycol - nauwkeurig bij tot °C.


Central Auto is uw partner in industrial supply. ANTIVRIESMETER GEFO-GLYCOMAT STUK STUK 15. In de webshop van Brekupa Technics B. Onderdelen die in voorraad zijn worden binnen twee werkdagen.


Antivriesmeter

Na gebruik reinigen met warm water. Goede kwaliteit en snel geleverd! Gefo glycomat antivriesmeter. Het product is helaas niet op voorraad.


Voordat de winter begint vul je de ruitensproeiervloeistof tank met antivries Voorkom vastgevroren ruitenwissers, antivries zelf maken? Ben je op zoek naar Gedore Anti-Vriesmeter ? Gratis verzending vanaf € 7- Direct uit voorraad leverbaar. Bestel online bij De Boer Drachten! Vericon Antivriesmeter kopen Kalibreert alle vloeistoffen. Extreem accurate metingen.


Antivriesmeter

Heeft een robuuste plastic behuizing en een lange levensduur. In principe kan een zich plooien naar alle mogelijke wensen van gebruikers. Het systeem is opgezet voor samenwerking met anderen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts