vrijdag 11 maart 2016

Fotolijstje versieren xenos

Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Specialistisch advies nodig? Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op.

Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering. Bekijk ons unieke assortiment fotolijsten. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis! Maak van jouw huis jouw thuis.


Ontdek ons unieke woonassortiment online. In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen. Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand.

Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje ? Of ga je voor een wat chiquere lijst? Geef een speciale foto in een mooie lijst aan die ene vriendin of vul de vensterbank met wat stijlvolle fotolijstjes. Fotolijsten in alle soorten en maten. Dan is het natuurlijk super leuk om meerdere fotolijsten met elkaar te combineren.


Bij Xenos vind je fotolijsten in alle soorten en maten. We hebben hier een aantal voorbeelden voor je verzameld. Leuk als zelfgemaakt cadeautje of als knutselactiviteit tijdens een kinderfeestje. Succes met je fotolijstjes.


Groetjes, Jet In het fotolijstje stop je een mooie foto en de rand versier je in het thema. Natuurlijk heb je niet alles nodig, want je kunt niet alles op een fotolijstje kwakken, maar dit zijn dingen die ik erg leuk vind om te gebruiken. De meeste spulletjes koop ik gewoon bij winkels als de Xenos , Hema, Kruidvat, Blokker en winkels waar ik binnen loop die toevallig leuke knutselspullen hebben.


Een blijvende herinnering aan jouw kinderfeestje! Voor het bekleden van fotolijst heb je ca. Dat is handig: deze zwarte fotolijst bestaat uit twee houten lijsten met magneten ertussen, waardoor je de foto er makkelijk tussen kunt plaatsen.


Je kunt de fotolijst neerzetten of eenvoudig ophangen.

Een fotolijst staat overal leuk en roept herinneringen op. In een fotolijst kun je je mooiste herinneringen van je geliefde, familie of een verre reis bewaren en delen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Alles voor jou en je kindje! Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Verzameling leuke fotolijsten, bijzondere fotolijsten en klassieke fotolijsten. Bij de Xenos scoorde ik een wit houten fotolijstje en een zakje met houten sterretjes waarmee ik een heel gaaf Galaxy fotolijstje heb gemaakt.


Hieronder ga ik jullie stap voor stap laten zien hoe ik dat gedaan heb. Het fotolijstje kostte iets van €en voor het zakje met de houten sterretjes betaalde ik geloof ik €30. Ik mocht weer leuke dingen uitzoeken bij Xenos , dit keer kocht ik leuke dingen voor ons nieuwe huisje! Een van jullie kan ook nog is €1shoptegoed.


Versier je eigen fotolijstje met verf en de bijgeleverde vormpjes! Zo kun je zelf kiezen wat voor kleur het lijstje krijgt, en ook nog eens waar je de vormpjes plakt. Dus zoek een fotolijstje uit en maak er een mooi kunstwerkje van! Geef je huis meer persoonlijkheid met onze muurstickers, collagelijsten, posters en kunstkaarten.


Voor al je losse foto’s hebben we mooie fotolijsten. Versier ze met acrylverf of deco-pennen en doe er voor extra glinstering lovertjes op. Een standaard fotolijstje en deze aanpassen door hem te versieren is iets wat veel voorkomt, maar je kunt een fotolijstje ook helemaal van niets uit opbouwen. Klik op het plaatje of de tekst om de werkomschrijving van het knutselwerk te zien. Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis.


Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts