zondag 6 maart 2016

Holle plinten gamma

Eigen Montageteam mogelijk, Bestel Nu! Verken Hol vanuit een vakantiehuis. Nu eenvoudig online boeken! Voor 12u Bestel Morgen Geleverd.


Het profiel (de zijkant) van een overzetplint ziet eruit als een omgekeerde hoofdletter L: Er zijn ook overzetplinten waarmee je kabels in je plint kunt wegwerken.

Plint bij GAMMA : een goede kwaliteit, ruim assortiment en diverse topmerken. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel direct online. Bekijk ons assortiment Hoge plinten in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen.


De holle plint wordt standaard inclusief achterlat geleverd. Achter de holle laminaatplint is ruimte voor wat draden. Voor vrijwel iedere laminaatvloer zijn er passende laminaatplinten leverbaar.

Breedte vanaf de muur :mm. Prijs is per plint á 2cm. De beste keuze en de laagste prijs vind je in het uitgebreide assortiment van GAMMA ! Nadat je zelf een vloer gelegd hebt kan je de vloer afwerken met plinten of lijsten. Door plinten en lijsten voorkom je dat er nog spleten of kieren aan de rand van de vloer zichtbaar zijn. Plinten en lijsten kopen bij HORNBACH.


Holle plinten zijn plinten met een uitsparing aan de achterzijde. Een dergelijke plint kan voor diverse doeleinden gekozen worden. Een mooie laminaatvloer maak je nog mooier door deze af te werken met plinten. Zo kun je kiezen voor plinten bijpassend bij de kleur van je vloer, of voor hoge witte plinten in diverse profileringen. Bij KARWEI kies je daarnaast uit plakplinten, muurplinten of overzetplinten.


Zo kun je eenvoudig de plint kiezen die het beste bij jouw stijl past. Natuurlijk hebben we ook verschillende afmetingen, zodat je minder hoeft te zagen en puzzelen. Deze plint is een perfecte afwerking voor elke houten, kunststof en laminaatvloer en is eenvoudig en onzichtbaar te bevestigen aan de muur.


Info over holle plinten gamma. Resultaten van zoekmachines!

Onze holle overzetplinten van vochtwerend MDF komen goed van pas als u een oude plinten wilt laten zitten en de nieuwe hogere plint eroverheen wilt plaatsen. Rondom tegelvloeren wordt soms een plint van dezelfde tegels, natuur- of kunststeen aangebracht. Daar waar hygiëne noodzakelijk is, zoals in grootkeukens of ziekenhuizen, wordt vaak een holle plint toegepast. In holle plinten kan ook ontsierende bekabeling worden weggewerkt voor elektriciteit, home cinema en.


Bezoek onze webshop en bestel online. MDF plinten , massieve plinten , architraven en plintneuten. Het voordeel van kunststof plinten is dat ze kras- en stootvast zijn. Bovendien zijn ze brandwerend en zijn ze gemakkelijk te bewerken en te monteren.


Deze plinten worden daarom veel gebruikt in ruimtes waar de vloeren gereinigd worden met groot materieel, of ruimtes waar hygiëne van belang is. Ga bijvoorbeeld voor mooie eiken plinten. Met onze ruime collectie houten plinten is er altijd een kleur die perfect past bij je laminaat.


Het aanbrengen van hoge plinten kost iets meer tij maar zorgt voor een luxe ogende afwerking van je vloer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts