woensdag 30 maart 2016

Sculptura carte colori

Met 1unieke kleuren die passen bij elke interieur! Deze traditionele Italiaanse kalkverf op waterbasis kan binnen en buiten toegepast worden. De authentieke kleuren worden gemaakt met behulp van minerale pigmenten. Rendement: ongeveer 4-vierkante meter per liter uitgaande van lagen.


Door de rijke hoeveelheid pigmenten en het krijteffect wordt het licht prachtig geabsorbeerd waardoor een zeer rustgevende atmosfeer ontstaat.

Je kunt een testvlak schilderen en zo zien of de gewenste kleur bij de lichtinval van de te schilderen ruimte mooi is. Dankzij de dampdoorlatende eigenschappen is de verf erg geschikt voor restauraties. Het uiterlijk van kalkverf heeft een mat en poederig aanzien. Carte Colori krijtverf heeft een andere uitstraling dan kalkverf.


Deze geurarme watergedragen matte verf is geschikt voor binnen en heeft door de matte dikke structuur een authentiek effect. Kies de gewenste kleur uit onze kleurcollectie en bestel eenvoudig een proefpotje. De kalkverf kan zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Vloerverf is een extra sterke verf voor intensief gebruik en heeft een zijde matte uitstraling.

Deze watergedragen verf is een goede keuze het schilderen van deuren, kozijnen, radiatoren, Javascript is uitgeschakeld. Krijtverf heeft een kalkmat egaal uiterlijk, zonder de. Deze zeer matte poederige verf is geschikt voor elke ondergron kan binnen en buiten gebruikt worden en is zowel voor restauratie als nieuwbouw geschikt. Deze metallic verf is een zeer sterk en goed afneembaar, ideaal voor in een keuken. Overige kleurenkaarten op aanvraag.


Verbruik 5-mper liter uitgaande van lagen. Voorbehandelen Het te schilderen oppervlak dient schoon, droog, stof en vetvrij te. De verf is sneldrogend (ca. minuten) en daarnaast ook kleurvast en krasvast. De vloerverf is een erg duurzame water gedragen zelfbindende acrylcoating.


Oppervlakten geschilderd verf of primer op oliebasis moet minstens jaar uitgehard zijn. Als je graag je huis om wilt toveren in een sfeervolle ruimte is de verf van Cate Colori een perfecte keuze. Met ieder zijn eigen karakter. Uiterlijk Zeer matte poederige muurverf met een kalkmat uiterlijk, maar dan zonder de kenmerkende kwast- strepen van Kalkverf. Met krijtlak geef je ook meubels een egaal strakke look.


De basis van de kalkverf wordt nog steeds gemaakt in Italië. Deze verf is ontwikkeld volgens de laatste, meest duurzame en milieuvriendelijke technieken.

Alle kleuren worden in Nederland met de hand gemengd. Carte colori heeft een eigen unieke kleurlijn ontwikkeld. Het bindmiddel in onze kalkverf is marmerpoeder en niet een syntethisch bindmiddel zoals bij andere kalkverven het geval is. Het rustieke uiterlijk wordt bepaald door de manier van. De krijtlak kan verdund worden met water en met de roller of spuit worden aangebracht om een egaal effect te verkrijgen.


Het verfpand is geopen en dat vieren we met korting! Onze schouw in Frankrijk van de Opkamer, de verf op de muren is Sculptura en de schouw Piombo van carte colori. Na het verven is de schouw opgewreven met een doek, zodat de halen van het stucwerk zichtbaar werden. Goed afwasbaar en handig met kinderen of huisdieren in het gezin!


Op de foto projectverf in de kleur Palladio. Zin in een leuke workshop? Nieuwe data voor onze workshop kalkverf- en stuctechnieken! Gedeelten van deze pagina. Hulp voor toegankelijkheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts