donderdag 24 maart 2016

Led waxinelichtjes

Verlicht sfeervol in donkere tijden. Al vanaf € Bekijk nu ons actuele aanbod! Breed aanbod Led-Kaarsen online. Witte Salie - White Sage voor reiniging.


De grootste collectie wierook vind je hier!

Wierook tegen de laagste prijzen. Led waxinelichtjes zijn net zo sfeervol als gewone kaarsjes. Deze LED sfeerlichtjes zijn handig voor zowel binnen als buiten en onmisbaar in de horeca en thuis. Als je LED lampjes gebruikt in plaats van gewone kaarsen, kun je met een gerust hart even thuis weg gaan om bijvoorbeeld een boodschap te doen.


De led waxinelichtjes die u bij ons kunt kopen hebben verschillende kleuren, zoals warmwit of rood. Ook hebben we schitterende led waxinelichtjes van Philips in een glas. Als u de waxinelichtjes op ledverlichting op werkdagen besteld.

Oplaadbare LED-waxinelichtjes met afstandsbediening. De perfecte oplossing voor elke ruimte. De uitstraling van een echte kaars, met het gemak van een lamp.


Dorsetto zorgt voor sfeer in elke ruimte. Deze kaarsjes zijn perfect voor de horeca, recreatie of gewoon bij u thuis. De LED waxinelichtjes van LEDindeduisternis. Ons assortiment bestaat uit verschillende hoeveelheden lichtjes en accessoires die onmisbaar zijn bij het gebruik van LED waxinelichtjes. Geniet van het sfeervolle LED licht dat deze LED waxinelichtjes in je huiskamer brengen.


Met dit led -theelichtje van Uyuni heeft u geen last van de gevaren van kaarslicht, zoals smeulend kaarsvet en rook bij het doven. Toch lijkt het led -lampje net een echt waxinelichtje. Zo heeft het een gepatenteerde 3D-vlam en flikkert deze, net alsof het echt vuur is. Door deze te plaatsen in een waxinelichthouder of, zoals op de sfeerimpressie. LED -kaarsen van de beste merken zijn verkrijgbaar bij Blokker!


Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Waxinelichtjes koop je eenvoudig online bij bol.

Gratis verzending vanaf €4-. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Topkwaliteit, snel geleverd! Makkelijk en handzame kaarsen die je eenvoudig overal kunt gebruiken.


Zo kan je de LED lichtjes extra sfeervol in huis plaatsen en wordt het licht ervan op mooie wijze verspreid door het glas van de kaarsenhouder. Verzendkosten € € 95. De 6-uurs timer werkt enkel met een afstandsbediening (excl).


LED theelichtjes met timer. Ze geven bijna net zoveel rust en sfeer als een gewone kaars. Led kaarsen: ideaal voor kinderen.


Daarnaast geeft het je een veiliger gevoel, want met de LED lampjes kan er niets gebeuren. Led -kaarsen zijn ideaal met kleine kinderen of huisdieren. Zelfs in de camper of vakantiehuisje maak je het gezellig!


De natuur, en zeker die bij ons in de winkel, is er voor iedereen. Daarom ontvangen wij jou met plezier en word je met toewijding verder geholpen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts