maandag 28 oktober 2019

Schedel met hoorns

Schedel met hoorns

Koop nu en bespaar geld vandaag. Profiteer van deze aanbieding! Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken.


Schedel met hoorns

De lengte van de afneembare hoorns bedraagt cm. Klik hier voor een foto van de rechterzijde, hier voor de linkerzijde. Prijs : Euro 12= (klik hier om te kopen) (referentie E) Schedel met grote hoorns KUDU ANTILOPE op houten schild. Waterbuffel schedel is een echte eyecatcher Gratis Verzending ! Buffel schedel met hoorns - SKULL - zwart - polystone - muurdecoratie - x cm. Decoratieve buffelschedel met hoorns.


Gemaakt van polystone met een. Met een decoratieve hoorn of schedel van buffel, koe of ram of een gewei van een hert haalt u een gezellige landelijke sfeer in huis. Erg leuk aan de muur of ter.


Longhoorn schedel met grote hoorns XL. Bruine longhoorn gegraveerd. De hoorns komen, net als de vachten, van dieren die voor hun vlees worden gehouden. Als de kuddes te groot worden, worden de dieren geslacht, omdat er anders te weinig voedsel overblijft voor de hele kudde.


De hoorns zijn bijvoorbeeld als Viking drinkbeker te gebruiken, of ter decoratie in je huiskamer. Grote originele schedel met HOORNS ANKOLE WATUSI (longhorn) Grote schedel ankole watusi met glanzend gepolijste hoorns waardoor de structuur prachtig naar voren komt. Poster met illustratie schedel met hoorns.


Deze afbeelding van een schedel past daar perfect in. Schedels , hoorns , buffels zijn nog steeds erg populair. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! U kunt bij ons met PIN betalen.


Wij maken bijna alle door ons aangeboden schedels zelf schoon, van de overige schedels weten wij de herkomst. Ook maken wij schedels schoon in opdracht voor klanten, voor meer informatie hierover kunt u contact met ons opnemen. Het verhaal deze gebeeldhouwde schedel is een prachtig huisdecorobject dat elk huis of restaurant. Het begon ruim jaren geleden met een kleine verzameling reebok geweitjes, deze verzameling werd steeds verder uitgebreid naar andere soorten geweien en later ook naar opgezette dieren.


Twitter (Social Media cookie): Met deze cookie is het mogelijk om onze Twitter pagina te volgen. Deze button werkt door middel van code die van Twitter zelf afkomstig is. Sinds kort verkopen wij ook koe- en rams hoorns. Prachtig decoratieve producten wat goed aansluit bij ons bestaande assortiment.


Naast de hoorns verkopen wij ook gehele schedels en schedelplaten van longhorn koeien. Ook bij dit artikel is weer elk stuk uniek! Onze hoorns zijn erfstukken. Op een natuurlijke, eerlijke en duurzame wijze verkregen. Inspireer u en plaats deze accessoire boven de haard of combineer met een stolp.


Een unieke collectie die volop mogelijkheden biedt ter decoratie! Dit verruimde mijn blik en het begon toch wel kriebelen om iets met mijn interesse te doen, maar kreeg hier helaas de kans niet voor. Een aantal jaar later kreeg ik de kans om de schedel van een overleden dwerggeit schoon te maken, een lastiger en viezer klusje dan verwacht maar wel belonend. Online te bestellen maar zelf uitzoeken kan ook op afspraak.


Een schedel als decoratie is niet meer alleen voor blokhutten, ze passen ook in jouw interieur! We zijn met hart en ziel verbonden aan alles wat groeit en bloeit. Dit sierkussen Schedel Boho van het merk Sweet living is gemaakt van Lodi en is voorzien van een Schedel print.


Schedel met hoorns

Het sierkussen is gemaakt van een dichte stof wat gemaakt is van 1 Polyester, dit wordt ook wel Lodi genoemd. Op dit sierkussen is een schedel te zien met mooi. De totale hoogte is ± cm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts