maandag 28 oktober 2019

Uiltjes muurstickers

Groot aanbod goedkope muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Wij maken goedkoop alle soorten stickers.


Kies uit producten vanaf € 140. Plaats de stickers op een gladde en droge ondergrond.

Ze zijn eenvoudig te verwijderen en laten geen restjes achter. Bij een bestelling vanaf 2ontvangt u een gratis rakel voor het bevestigen en verwijderen van de muurstickers. Naast uiltjes hebben we ook nog andere muurstickers zoals Disney figuren, naamstickers of aapjes. Met deze mooie uilen muurstickers vrolijk je kamer in enkele minuten eenvoudig op.


Deze uilen muurstickers kunnen op verschillende soorten ondergronden zolang het maar vlak is. Muursticker Uil staat geweldig in elke Kinderkamer! Je kunt de muurstickers zelfs buiten en op ramen aanbrengen.


Afmeting van deze muursticker : 55x23cm.

Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen resten achter bij het verwijderen. Eenvoudig online te bestellen en zeer veel keus bij wall-art.


Met deze prachtige boom met uiltjes sticker voor de muur vrolijk je een kamer in enkele minuten eenvoudig op. Deze muurstickers met bomen en uilen zijn super hip en worden vooral veel gebruikt voor babykamers en kinderkamers. Onze wijze uil Einstein is erg leuk voor een studiekamer of werkkamer.


De allerleukste muursticker voor de babykamer of kinderkamer is die van de slapende uiltjes. Deze kun je ook in spiegelbeeld bestellen, zodat de tak naast de deur kan komen op de plek die jij wilt. Wall-Art heeft een groot assortiment uilen muurstickers in full colour. Schattige uiltjes of pluche knuffelbeesten als muurstickers zijn perfect voor een babykamer.


In de online shop van wall-art. De lichtgevende muurstickers geven zelfs in de nacht jouw kindje dat veilige gevoel. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Of bestel de hele set in keer via onderstaande link, erg leuk op de muur voor wat kleur. Met de uiltjes stickers kun je de babykamer helemaal compleet maken en geef je een hele fijne sfeer aan de babykamer of kinderkamer.


Uiltjes muurstickers in de babykamer. Prachtige muurstickers met uiltjes kopen vanaf € 3in onze webshop.

Wij beschikken over verschillende designs die binnen vijf minuten aan te brengen zijn op elke muur, deur, kast en elk plafond. Bij ons vindt u leuke muurstickers voor de kinderkamer en babykamer. Wij hebben een breed assortiment kleurrijke bomen en takken met of zonder uiltjes , aapjes en andere dieren.


Ook leuk zijn onze groeimeter muurstickers. Een speelse manier om de groei van uw kindje bij te houden. Tevens hebben wij een aantal mooie en lieve tekst muurstickers.


Zo maak je in een handomdraai weer een geheel nieuwe kamer! Disney, Hello Kitty, Star Wars, Maja de Bij, voetbal, de meest schattige panda’s en nog heel veel meer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts