maandag 14 oktober 2019

Saffierglas

Horloges met saffierglas online. Het sterkste horlogeglas ter wereld is saffierglas. Doorgaans zit het niet op horloges onder de 5euro. Zo zijn alle horloges van Extri voorzien van saffierglas en heeft ook Tauchmeister enkele scherp geprijsde modellen met saffierglas.


Maar er zijn uitzonderingen. In tegenstelling tot gewoon glas is synthetisch saffierglas door zijn hardheid zeer goed bestand tegen krassen en wordt daarom in de horloge-industrie veelvuldig gebruikt voor bescherming van de wijzerplaat.

Ontdek onze grote collectie horloges met saffierglas. Dit krasbestendige glas is één van de kenmerken van een kwaliteitshorloge. Met een saffierglas horloge kan je altijd met plezier de tijd aflezen en blijft het design altijd schitteren.


Mineraalglas of kunststofglas? Maakt het eigenlijk veel uit? Bij de fabricage van een horloge zijn er toch een aantal onderdelen heel belangrijk om de kwaliteit en duurzaamheid te kunnen garanderen. Saffierglas of kristalglas?


Het type glas is één van de onderdelen die cruciaal kan zijn bij de keuze voor een nieuw uurwerk. Modieus en elegant fit worden is nu heel goed mogelijk met deze stijlvolle en modieuze Garmin.

Hesalite horlogeglas is eigenlijk een horlogeglas van kunststof. Dat wil zeggen dat dit glas niet zo hard is als mineraal of saffierglas. Overigens zijn deze krasjes met een geschikt poetsmiddel in beginsel te verwijderen. De saffier (Hebreeuws: ספּיר of Sapir) is een kostbare edelsteen. Blauwe stenen van goede kwaliteit worden over het algemeen.


Het is een transparant korund. Met speciale apparatuur repareren of vervangen wij elk type glas, van Rolex tot aan Seiko. Originele Seiko horloges hier bij BoumanOnline. De complete collectie, snel en gratis geleverd. Officieel internet dealer Seiko horloges.


Dit Seiko horloge heeft een roestvrijstalen kast met een diameter van 37mm en is voorzien van een metalen band. In de kast bevindt zich een quartz kwaliteitsuurwerk en is afgewerkt met saffierglas. Dit betekent dat het horloge geschikt is voor zwemmen.


Verder wordt het horloge geleverd met jaar wereldwijde garantie. Productie van saffierglas is duurder dan Ion-X, vandaar dat Apple het alleen gebruikt in de duurdere Apple Watch-modellen. Ook goed om te weten: veel duurdere horloges zijn bedekt met saffierglas , dus dat geeft wel aan dat het materiaal vooral voor high-end is bedoeld.


Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in. Rotary Dames horloges koop je eenvoudig online bij bol. Ontsierende beschadigingen, krassen en vertroebelingen kunnen hierdoor ook worden voorkomen.

Het grootste en meest complete actuele aanbod van horloges staat hier bij BoumanOnline, Snelle levering vanuit de juwelier. Glas bestellen via internet, het kan! Bekijk snel de topmerken bij Bouman.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts