dinsdag 8 oktober 2019

Wijnglazen zonder steel

Specialistisch advies nodig? Wijnglazen van alle merken op beslist. Compleet Aanbod Tegen Scherpe Prijzen. Uur Besteld = Morgen In Huis. Ontdek ons unieke assortiment wijnglazen.


Wijnglazen zonder steel

Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Maak van jouw huis jouw thuis. Vanwege de drukte bij Post NL de komende weken kunnen pakketjes vertraagd zijn.


Helaas zijn wij voor de bezorging hierin afhankelijk van Post NL. Deze rode wijnglazen zijn uniek in zijn soort doordat de wijnglazen niet voorzien zijn van een steel zoals gebruikelijk. De wijnglazen zijn dan ook puur ontworpen op basis van liefde voor rode wijn.


Wijnglazen zonder steel

Amorosso 4ml rode wijnglazen zonder steel. Bordeaux wijnglazen zonder steel van pure klasse. Dit zorgt voor de ultieme balans tussen zoet en zuur.


Xenos heeft goedkope wijnglazen in alle soorten en maten. Ga jij voor een wijnglas met of zonder voet? Bekijk ook onze mooie wijnglazensets van Royal Leerdam dan eens. Royal Leerdam heeft een ambachtelijke traditie van het maken van wijnglazen die gekenmerkt zijn door kracht en eenvoud.


Rode wijnglazen zonder steel zijn steeds vaker in opkomst. Als we heel eerlijk zijn drinkt het natuurlijk lekker. Je kan het glas lekker vasthouden en het sipt lekker weg op de bank. Maar de steel heeft toch een functie?


Dit is iets wat we vaak te horen krijgen als de rode wijnglazen zonder steel weer eens in de mode zijn. Iedereen heeft wijnglazen in huis. In Nederland hebben de meeste mensen twee soorten wijnglazen : voor rode wijn en voor witte wijn. Ieder glas wordt speciaal ontworpen om de aroma’s en het bouquet van de wijn optimaal naar voren te laten komen. Dat staat heel feestelijk en maakt een gewoon drankje net wat specialer.


Wijnglazen zonder steel

Bij HEMA vind je niet alleen wijnglazen en bierglazen, maar ook andere drinkglazen. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie. Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen.


Altijd korting op je basisverzekering. Kies uit 2producten vanaf € 90. Bij VEGA horeca groothandel koopt u een passend wijnglas voor iedere wijnsoort.


Ons uitgebreide assortiment omvat meer dan soorten wijnglazen , van klein tot groot en van sierlijk en elegant tot stevig en robuust. Het merendeel van onze wijnglazen is onderdeel van een glasservies. Vanwege de grote bolling in het glaswerk is het glas ideaal om de wijn in te walsen. Het glas ligt heerlijk in de hand en staat natuurlijk prachtig op een mooi gedekte tafel. U moet JavaScript in uw browser hebben ingeschakeld om de functionaliteit van de website te gebruiken.


De wijnwereld zit dan wel boordevol klassiekers en authenticiteit, toch zijn er ook heel wat trends te bespeuren. Ze worden dan ook aanzien als hip en modieus. Anderzijds doen rode wijnglazen met een imposanter uiterlijk, bijvoorbeeld door hun langere steel , het ook erg. Maar buiten het dagelijks gebruik, zijn de wijnglazen ook perfect voor speciale momenten.


Met een steel van middelgroot formaat op een mooie voet, staat het glas meer dan stabiel. De glazen zijn specifiek afgestemd op witte wijn. Deze set wijnglazen van stuks is niet alleen als wijnglas te gebruiken want de glazen liggen gemakkelijk.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts