woensdag 9 oktober 2019

Voegenfris alabastine

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind alabastine voegenfris als je nu zoekt. Altijd scherp geprijsd bij Verfwebwinkel. Voegenfris is te tinten door middel van universele mengpasta. De voegenfris is geschikt voor vochtige ruimtes en schrobvast.


Voegenfris alabastine

Eenvoudig online bestellen bij HORNBACH. De inhoud van deze tube is. Wij hebben voor de kleur licht grijs gekozen en iedereen die binnenkomt vraagt of wij een nieuwe vloer in de woonkamer hebben laten liggen.


Echt een super groot verschil. Nu nog afwachten hoe lang de levensduur van de nieuwe voegen is. Helaas na een paar dagen begon alles weer af te bladeren. Alabastine voegenfris wit - 2ml. Op internet ging ik opzoek naar recensies en bleek dat er meerder mensen zijn met dezelfde ervaring als ik.


Het legt een laagje over de voegen zelf waarbij het middel van de tegels met een doekje moet worden weggeveegd. Een hulpmiddeltje waarvan ik het feitelijke resultaat niet ken maar in ieder geval een stuk goedkoper dan er een proffesional op te zetten die opnieuw gaat betegelen. Laatst HG voegenwit gekocht om onze badkamer eens een goede opknapbeurt te geven. Na precies gedaan te hebben wat op de verpakking stond bleef het beloofde.


Handig in gebruik door het sponsje en te gebruiken in vochtige omgevingen. Dop losdraaien en zegel verwijderen, dop terug opdraaien en kap verwijderen. Rechtstreeks vanuit de tube op de voegen aanbrengen. Vuller stevig in de voeg drukken en glad afwerken met een nat rond voorwerp (lepel od silicone tool).


Overtollig materiaal na max. Zou makkelijk te verwijderen van de tegels zijn. Voor het opfrissen en omkleuren van voegen. Geschikt voor alle vochtige ruimtes.


Schrobvast en hecht alleen op voegen. Alleen geschikt voor binnen. Dit product is eenvoudig aan te brengen door het.


Voegenfris alabastine

Helemaal als je witte tegels hebt, geven vieze voegen het een extra armoedige uitstraling. Het product hecht zich alleen op voegen. Ontdek ons assortiment hieronder, met bijvoorbeeld de Sikkens Rubbol verf! Bekijk ons assortiment alabastine in onze Onlineshop.


Dit is geen reiniger maar brengt een wit laagje over je voegen. De restjes op je tegels schrob je weg met een schuurspons. Mijn destijds ranzige badkamer van een jaar oud huurappartement oogt inmiddels weer fris en fruitig!


Zie de link voor het product.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts