woensdag 2 oktober 2019

Stijlvol wonen boek

Bekijk nu ons uitgebreide assortiment boeken. Meer speelplezier met elkaar! Speelgoe spellen en meer voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Ontdek het assortiment van Wehkamp. Alles voor uw woonkamer bij woonwarenhuis OTTO! Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO. Hier vind je wat jij zoekt!


Opzoek naar een specifiek product of dienst? U vindt alle categoriën op onze website. Met Startpagina bent u altijd van alles op de hoogte: van aanbiedingen tot het nieuws! Stel je filters in en swipe de foto’s naar je moodboards.


Dit is de eerste telg van een nog meer upscale boekenreeks, een te koesteren object met een bijzondere.

Aan een succesformule raak je niet. Elke woning in dit boek verbeeldt op een heel eigen manier puur en persoonlijk wonen. Boek stijlvol wonen III Nico Smout , koffietafel boek. De auteur is tevens gekend van zijn reportages op tv.


Een mooi groot boek vol met prachtige foto’s van mooie interieurs begeleidt met teksten. Afmeting boek : 38x29cm 3blz hardcover. Zo kiest u er vrijblijvend de elementen uit die u mooi vindt en die vertaalt u naar uw eigen woning.


Omdat wonen iets heel erg persoonlijks is. Vat het boek in een paar woorden samen. Stijlvol wonen van Patrick Retour kopen? Diverse artikelen in één handig overzicht. Altijd op de hoogte van het laatste nieuws.


Per onderwerp staan handige websites aangegeven om uw verder te helpen. Wonen Landelijke Stijl is dé referentie voor alles wat te maken heeft met de landelijke stijl. Inspiratie haal je uit de vele binnenkijkers in luxueuze huizen. En dankzij de slimme woonoplossingen en unieke interieurreportages geef je jouw interieur een chique boost! Word jij, je vriend(in) of familielid helemaal gelukkig van een pure, warme en tijdloze woonstijl?


Een magazine boordevol ideeën en dromerige foto’s om je interieur een chique boost te geven.

Van de drie edities gingen meer dan 40. IO van best verkochte non-fictieboeken en groeiden uit tot een begrip in de interieursector. De interieurstijl bohemian is voor de doorgewinterde reiziger die houdt van een Ibizasfeer. Ethnische prints en bijzondere objecten mogen niet ontbreken. Het derde deel van de reeks.


In dit nieuwe boek vind je maar liefst nieuwe reportages die stuk voor stuk matchen met de warm-hedendaagse stijl waar het magazine zo bekend om is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts