maandag 7 oktober 2019

Wit kledingrek

In een handomdraai bij u geleverd. Kies uit producten vanaf € 299. Alle kledingrekken vind je op beslist. Bespaar tot wel via kiesproduct. De kunststof doppen aan de onderkant beschermen de ondergrond tegen krassen.


Wit kledingrek

Prima te combineren met andere producten uit de MULIG serie. Aan de onderkant van het rek is er plaats voor manden of paar schoenen. Alleen voor gebruik binnen. Het rek is uitgerust met een inventief metalen ophangsysteem met een hoogte van 1cm.


Matje eronder en lekker laten drogen op het daarvoor bestemde rekje. Dit veelomvattende kledingrek is gemaakt van massief grenenhout en is wit gelakt. Dankzij het tijdloze ontwerp past het eenvoudig bij bestaande interieurstijlen. Gebruiksgemak: Meer ruimte nodig voor je kleding maar geen plaats voor een extra kast? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres.


Wit kledingrek

Er zijn verschillende kledingrekken in het assortiment opgenomen zoals, kledingrekken met wieltjes, witte of zwarte kledingrekken en kledingrekken die een handige plank bezitten waar ook schoenen op gepresenteerd kunnen worden. De meeste kledingrekken hebben een plateau aan de onderkant waar je jouw schoenen op kunt zetten. Kledingrek BUNNIK is de oplossing! Op een kledingrek , een dressboy of aan een kapstok.


Ook een handdoekenrek leent zich prima voor een trui of broek die je morgen weer aan wilt. En om je outfit goed te kunnen checken zet je een staande spiegel naast je kledingrek. Bekijk ons unieke assortiment kledingrekken. Meer geluksmomentjes in een gezellig huis!


Maak van jouw huis jouw thuis. Ontdek ons unieke woonassortiment online. Staat heel mooi in hall, badkamer, dressing en slaapkamer. Luxe witte kledingrekken voor in een winkel of welkomsthal. Het kledingrek heeft roedes om kleding aan te hangen.


Bij deze witte kledingrekken staat uitstraling en kwaliteit voorop. Mooi wit afgelakt en de kledingrekken zijn voorzien van een chroomstrip waar de kledinghangers overheen glijden. Deze mooie kledingstaander in antieke stijl is perfect om uw kledingstukken op te bewaren. Op deze wijze kan de witte lak niet beschadigen.


Marktplaats biedt alles voor de inrichting van je huis. Van banken tot openhaarden, kom kijken en laat je inspireren! Van trendy kledingrekken tot uitschuifbare kledingrekken.


Bij Xenos hebben we kledingrekken die gemaakt zijn van verschillende materialen. Zo kan je het kledingrek helemaal afstemmen op jouw interieur. Zo hebben we bamboe kledingrekken , metalen kledingrekken en chromen kledingrekken. Een handig kledingrek kan dan uitkomst bieden.


Wit kledingrek

Op werkdagen voor 22:bestel morgen in huis. Koop bij online huishoudwinkel Blokker. Gratis verzending vanaf €4-.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts