vrijdag 18 oktober 2019

Schaduwdoek serre tegen oververhitting

Ontdek nu onze nieuwe collectie schaduwdoeken. Eerst in huis, achteraf betalen! Van sportkleding tot kampeerspullen. Alles voor het hele gezin vind je bij Wehkamp. Grootste assortiment Serres.

Bestel eenvoudig en snel op beslist. Haal de beste tickets nu bij ons, zodat je straks kan ontspannen en genieten. Eenvoudig annuleren tot uur voor je boeking - no questions asked.


Schaduwdoek , schermgaas of schermdoek tegen de zon. Wit schaduwdoek dat van het licht tegenhoudt. Soms niet mogelijk omdat er geen montagemogelijkheden zijn of omdat er spotjes in de ribben zijn geplaatst maar een functionele oplossing tegen de warmte en fel licht. EEN SCHADUWDOEK OP DE SERRE ! Waarom een schermdoek gebruiken in uw kas of serre ?

Een schaduwdoek word gebruikt als bescherming tegen de zon. Dit doek kan er voor zorgen dat van het licht word tegengehouden. Zo word oververhitting van uw kas of serre voorkomen en beschermt u uw planten tegen verbranding, uitdroging of verkleuring. Voorkom oververhitting in je serre met een schaduwdoek.


In periodes met veel zonneschijn kan de temperatuur in je serre soms te hoog oplopen voor bepaalde planten. Dan is het nodig langs de binnenkant van je serre een schaduwdoek aan te brengen. Oververhitting tegen gaan Er zijn veel redenen waarom een goede afscherming met schaduwdoeken van belang is: om oververhitting in de serre tegen te gaan, om bepaalde planten te beschermen tegen verbranding. Ruime zorgkeuze, Scherpe premie.


Je nieuwe zorgverzekeraar zegt je huidige zorgpolis op. Nog maar dagen om over te stappen. Altijd korting op je basisverzekering.


Licht weren met schaduwdoeken Er zijn veel redenen waarom een goede afscherming met schaduwdoeken van belang is: om oververhitting in de serre tegen. Klanten aangenaam laten verblijven op een schaduwrijk terras? We kunnen heel wat redenen geven waarom je een schaduwdoek zou gebruiken. De afgebeelde kleuren op de website kunnen iets afwijken van de werkelijke kleur. Om oververhitting in de kas te vermijden - Om planten te beschermen tegen verbranding en verkleuring - Om uitdroging van planten te vermijden.


Kortoeen goede bescherming is onontbeerlijk.

De schaduwdoek beschermt de planten tegen uitdroging, verkleuring of verbranding door te felle zonnestralen. Een goede schermdoek is dan ook belangrijk. Het is dan niet alleen fijn om even af te kunnen koelen in de schaduw, het is ook goed voor je gezondheid. Je gaat zo immers oververhitting en zonnebrand tegen.


Het schaduwdoek houdt voor een deel de Uv-stralen tegen die zorgen voor verbranding, zodat je veilig in de tuin of op het terras kunt zitten. Coolfit schaduwdoeken voorzien in een schaduwplek en bieden tot bescherming tegen schadelijke UV stralen. Vierkant zonnescherm dat bescherming biedt tegen zonnestralen en op die manier voor een leuke plek in de schaduw zorgt.


Ofwel kiest u voor een schaduwdoek die u bevestigt aan de binnenkant van het frame van uw serre of tuinkas. Deze schaduwdoek glijdt over draden die gespannen zijn in het dak van uw serre.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts