dinsdag 29 oktober 2019

Zelfklevende spiegelfolie

Spiegelfolie staat bijzonder sfeervol in kantoren, badkamers of slaapkamers! Dit zelfklevende folie is toepasbaar op alle gladde en vetvrije objecten. In tegenstelling tot een echte spiegel, geeft een blik op het spiegelfolie een ietwat wazige look. Het spiegelende folie heeft een breedte van 45cm.


Zelfklevende spiegelfolie

De lengte mag je zelf kiezen. Spiegelplakfolie of wel zelfklevende plakspiegel folie. Deze decoratieve spiegel staat strak, chique en sfeervol in de badkamer, hal, keuken of woonkamer.


Met deze zelfklevende spiegelfolie transformeer je vlakke oppervlakken zoals keuken kasten, meubels, planken en meer makkelijk te transformeren naar een persoonlijke look. Het bestaat ook in de vorm van glasfolie. Plak je spiegelfolie op je ramen, dan kan men van buiten niet meer naar binnen kijken.


Het heeft dus een anti inkijk effect en dat is erg prettig als de ramen van jouw woning of kantoor zich bijvoorbeeld vlakbij de stoep of bij een drukke straat bevinden. Deze spiegelende folie belemmerd het zicht naar binnen, maar geeft vrij uitzicht naar buiten. De spiegelfolie is van een zeer hoge kwaliteit en daarmee dus zeer hanteerbaar.


Je kan het heel makkelijk knippen en door de zelfklevende laag kan je het dan overal opplakken. In het voorbeeld heb ik er een mozaiek van geknipt en dat op een papier mache doosje geplakt. Ze zijn ook nog voorzien van een plastic beschermlaagje. Deze folie is verkrijgbaar in zilver en goud. Hierdoor is het alléén geschikt.


Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. De achterkant heeft dus een plaklaag. Dat heeft als nadeel, dat je de folie moeilijker weer van je raam krijgt en dan niet nog een keer kan gebruiken. Zo heb je bijvoorbeeld decoratieve folie, zoals met hout-, blok- of bloemmotieven en verscheidene kleuren en afwerkingen zoals mat, glanzen semi-transparant, zandstraaleffect of spiegelfolie.


Plakfolie makkelijk hechten. Er is niets moeilijk aan het bevestigen van folie. Bespaar tot wel via kiesproduct. Voor design-toepassingen, hobby-doeleinden, inlijstingen etc. Stabiel, sterk en scheurvast.


Ongevoelig voor vocht, Dikte: 1µ. Koop dit zelfklevende spiegelfolie nu snel en eenvoudig online! Eenvoudig online bestellen. Vergelijkbare zoekopdrachten voor spiegelfolie action. Info over spiegelfolie action.


Bent u opzoek naar een spiegelfolie voor bijvoorbeeld op meubels? Of om van een kast een spiegel te maken. De folie is zeer makkelijk op alle oppervlakken aan te brengen waardoor u er van alles mee kunt doen.


Zelfklevende spiegelfolie

U kunt zelfs de folie heel makkelijk op maat maken en eventueel figuren ermee te maken. D-C-FIX Raamfolie zelfklevend spionfolie 65x1cm. Er zijn een aantal soorten zelfklevende folie voor verschillende toepassingen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts