maandag 14 oktober 2019

Vensterbank decoratie

De laatste decoratie trends. Vind de nieuwste collectie. Transformeer je Huis met onze grote selectie aan accessoires. Luiertaarten, speenkoorden met en zonder naam, ptmd riverdale, countryfield.


Betrek een vensterbank altijd bij het interieur.

Of de vensterbank nou smal of breed is, decoreer de vensterbank altijd! Een paar kaarsjes als vensterbank decoratie kan al voldoende zijn om het geheel sfeervol te maken. Wanneer je uit het raam kijkt of juist van buiten naar binnen kijkt, is het de vensterbank die opvalt.


Geef het dus de aandacht die het verdient! Rond de vensterbank zijn er gelukkig veel mogelijkheden voor het verfraaien ervan. Je zet ze letterlijk in de spotlights (lees: zonlicht) en voorbijgangers zien direct wat voor stijl je hebt.


Wij hebben de leukste accessoires geselecteerd om je vensterbank mee in te richten. Vensterbanken zijn als het ware podiums voor je accessoires.

Kinderkamer vensterbank decoratie. Bovenstaande vensterbank ideeën zijn leuk voor de woonkamer, badkamer, keuken of slaapkamer, maar voor de kinderkamer zijn ze een stuk minder interessant. Voor de kinderkamer is het veel leuker om er bijvoorbeeld speelgoed op te plaatsen of leuke kinderboeken! Met een vensterbank kun je allerlei kanten op. Je kunt je decoratie van je vensterbank heel minimalistisch houden of je kunt het bijvoorbeeld vol zetten met verschillende planten en bloemen.


Maar er is meer te doen met de vensterbank. Hieronder vind je de leukste ideeën hoe je creatief om kunt gaan met jouw vensterbank. Denk dan eens aan een loungehoek als vensterbank decoratie bij een groot raam.


Je maakt de vensterbank hiervoor wat breder met een grote dikke plank en plaatst er een zitkussen op en wat losse kussens en klaar is je Zen paradijs! Eronder maak je wat handige opslagruimte. Bijna iedereen heeft er wel één of meerdere thuis, maar bijna niemand doet er echt iets leuks mee.


Ik heb het over de vensterbank. Een verzorgde en goed gestylde vensterbank kan heel wat doen voor de aangezicht van je woning. Hierdoor oogt je huis verzorgder en met een beetje hippe decoratie , moderner en frisser.


Koop nu en verfraaien van uw huis! Ruim assortiment online bestellen! Rode glitter lantaarn van glas.

Voorzien van een robuuste touw en glitters. Daarom hebben wij verschillende tips voor een goed gestylede vensterbank voor je op een rijtje gezet. Shine bright – boost je vensterbank. Een vensterbank wordt vaak in een neutrale kleur gelaten, maar gooi het eens om en geef het venster een boost met een felle of opvallende kleur. Zo wordt de vensterbank een echte eyecatcher.


Leg er wat winterse decoratie tussen (zoals theelichtjes, dennenappels of geurstokjes) en klaar ben je! Mooie takken in kronkelende vormen zijn erg decoratief. Gebruikt Ophalen of Verzenden.


Decoratie voor op bijvoorbeeld de vensterbank kleur is grijs. Zo goed als nieuw Ophalen. Sfeervolle louvre luiken om als decoratie neer te zetten.


De luiken en shutters hebben een mooie oude uitstraling en staan erg leuk voor het raam op de vensterbank. Voor woondecoratie of decoratie voor in huis kun je volledig terecht bij Intratuin. Bij ons vind je alles van houten decoratie voor aan de muur tot aan gebreide cactussen. Alle klassiekers én volgens de laatste trends! Dus ben jij op zoek naar decoratie sfeermakers voor in de woonkamer, slaapkamer, gang of badkamer?


Lees meer Decoratieve box ELMER B20xL30xH25cm stuk 199.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts