maandag 28 oktober 2019

Tiener meiden kamer

Bekijk meer ideeën over Slaapkamerideeën, Droomkamers en Slaapkamer inrichten. Eén waar ze kunnen relaxen met vrienden, huiswerk kunnen maken en lekker kunnen slapen. Tieners willen een gave slaapkamer.


De kamer mag absoluut niet te kinderachtig zijn. Hier geven we je inspiratie om een stoere tienerkamer in te richten.

Op een gegeven moment krijgen meiden de leeftijd dat ze een stoere tienerkamer willen. Alle kinderachtige accessoires mogen – nee, moeten – eruit om plaats maken voor meubels en accessoires voor tieners. Uiteraard is een plek om met vriendinnen huiswerk te maken en te kletsen onmisbaar. Maak plaats voor al je hebbedingetjes op de planken. Voorkom troep door onhandige spullen zoals een haarstyler op te bergen in de NORDRANA.


Vergeet ook de kleine accessoires niet! Hang je sieraden op een hanger en laat je mooiste flacons en make-up zien op een etagère. Zo heb je alles bij de hand!

Een paar leuke ideeën voor in een meiden tiener kamer zijn: – Een bed dat tegelijkertijd dient als bank. Leg grote, zachte kussens langs de randen van het bed en creëer zo als het ware een bank waarop jouw dochter en haar vriendinnen kunnen kletsen. Hang foto’s in een leuk patroon op een van de muren in de slaapkamer. Alles (speelgoe decoraties, frutsels, kleinmeubels) wat dochter niet meer in haar kamer wil uit de kamer halen.


En dan is je kleine meisje opeens een echte tiener die weet wat ze wil. Die kamer met suffe meisjesspullen en dat zoetsappige behang … dat kan écht niet meer! Ze wil een echte tienerkamer voor meiden. De overgangsfase van kind naar tiener brengt vaak vele veranderingen met zich mee.


Sommige zijn leuk, andere wat minder. Veel jonge meiden ontgroeien (letterlijk en figuurlijk) de kinderkamer waar ze tot die tijd nog prima in konden spelen en slapen. Het wordt tijd voor een coole tienerkamer om huiswerk te maken en te chillen met vriendinnen. Klaagt jouw tiener over zijn of haar ’kinderachtige’ kamer ? Dan is het de hoogste tijd om de kamer om te toveren tot een echte tienerkamer.


Door verschillende combinaties van een be bureau en kledingkast kun je de ideale ruimte realiseren. Zodra kinderen ouder worden, hebben ze niet zoveel meer met roze of blauw behang. Tijd om de kamer in te richten als echte tienerkamer!

Alles op elkaar afgestemd én heel makkelijk. Kamer Kluis van Woood in de kleur steel grey. Met deze stoer ontworpen meubelen, gemaakt van geborsteld grenen in een staalgrijze kleur, tover je een kamer eenvoudig om tot een droomkamer voor jongens en meiden. Deze mooie kamer bestaat uit een be kast en nachtkastje.


Voor extra opbergruimte is er een lade leverbaar. Voor de paarden liefhebber, Schitterende foto van paarden in actie. Vergelijkbare zoekopdrachten voor meisjes tiener kamer. Info over meisjes tiener kamer.


Bij IKenIK worden klanten die grote orders plaatsen extra beloond met korting welke kan oplopen tot maar liefst 1. Dit omdat de hele kamer aangepast gaat worden met nieuwe meubels. Het is dan ook belangrijk dat een tienerkamer gezellig en comfortabel aanvoelt. Een goed tienerbed is daarbij natuurlijk onmisbaar. Meiden spelletjes op Spelletjes.


Girls games op Spelletjes.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts