dinsdag 8 oktober 2019

Tentharing met led verlichting

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Grootste aanbod kampeerartikelen. Vandaag bestel morgen in huis! De grootste collectie tentharingen!

Tentharingen tegen de laagste prijzen. Met deze Pro Plus tentharingen voorzien van draaibare LED - verlichting is de kans klein dat je nog struikelt over de scheerlijnen of je voet stoot tegen een tentharing. Deze set van tentharingen zijn voorzien van een draaibaar LED lampje.


Zo struikelt u nooit meer over een scheerlijn of stoot u uw voet aan de tentharing. Het lampje werkt op een knoopcel LRbatterij (inbegrepen). Nooit meer struikelen over een scheerlijn!


Werkt op een knoopcel LRbatterij (inclusief).

De haringen kunnen gebruikt worden in een zachte ondergrond zoals gras of klei. Deze haring dient met een rubber hamer te worden geplaatst. Deze handige tentharingen met led lights geven licht en zijn perfect voor aan je tent!


Je struikelt nooit meer over de scheerlijnen van je tent want je ziet ze meteen in het donker. Deze tentharing heeft een klein led lampje die de lijn van de tent verlicht. Mooi voordeel is dat je tent prachtig uitgelicht wordt in het donker!


Voor plekken waar de verlichting moeilijk bereikbaar is, kan de besparing met led behoorlijk oplopen. Led verlichting heeft – in tegenstelling tot conventionele en hoogfrequente tl- verlichting – geen voorschakelapparatuur. U verbruikt dus geen extra ballast, maar alleen het Wattage dat de lamp echt nodig heeft. Bekijk ons gehele speelgoed ssortiment online.


Verhoog de veiligheid van u zelf of van u mede kampeerders. Verlichting voor 22u bestel morgen in huis. Deze led haringen zijn licht van gewicht en gemaakt van ABS. Hoge zichtbaarheid oranje gekleurde ontwerp.


Voor al uw kampeerartikelen en onderdelen voor uw caravan, camper of vouwwagen.

Kunstof haringen met verstelbaar led lampje. Met onze bed verlichting led strips bent u daarvan af. Stelt u zich voor: u slingert uw benen uit be en nog voor uw voeten de grond raken gaat het licht onder uw bed aan door middel van een sensor.


Met deze complete van led bedverlichting sets met bewegingssensor is dat mogelijk. Besparing met Led tl verlichting. Met een Led tl lamp bespaart u al gauw op uw energie verbruik ten opzichte van een gewone tl armatuur. Dit is een van de grootste voordelen van Led tl verlichting. Met de montagebalken kunt u Led TL buizen aan het plafond monteren.


Trustpilot - Al miljoen verkocht - Voor 13:uur bestel morgen. LED verlichting van INTOLED is dus altijd een goed idee.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts