vrijdag 11 oktober 2019

Tenco ferro

Door klanten beoordeeld met een 1. Voordelig online bij Agradi. De verf is onder andere geschikt voor hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, aanhangwagens, ijzer- en staalconstructies. Aan zink en PVC hecht de verf ook.


Een ijzersterke metaallak met ingebouwde menie, zodat voorbehandeling met een menie of andere grondlaag overbodig is. Tenco Ferro is krasvast, goed bestand tegen mechanische.

Gronden en aflakken met dezelfde verf. L 4Monumentengroen : 21. Tenco ferro Ferro productinformatie: Tenco ferro is een glanzende, ijzersterke, roestwerende ijzerverf met ’ingebouwde menie’, zodat voorbehandeling met menie of een andere grondlaag overbodig is, voor buiten. Het is dus geschikt voor zowel gronden als aflakken. Tenco ferro roestwerende metaallak zwart - liter is eenvoudig en snel te bestellen bij Bullstore.


De zinkspray geeft een kathodische bescherming tegen weersinvloeden. Het voorkomt corrosievorming op ijzer en staal. Tenco verf en beits heeft een groot assortiment aan verf, grondverf, beits, olieën, zwarte coatings, bootlakken, onderwatercoatings en anti roest producten voor de.

Denk hierbij aan het schilderen van hekken, tuinstoelen, deuren, kozijnen, speelwerktuigen, caravans, aanhangwagens, landbouwwerktuigen en ijzer- en staalconstructies. Aanbrengen met een kwast of verfroller. Tenco TencoFerro Antraciet Grijs is een grondlak en aflak in één. Ondergrond moet vrij zijn van vuil, vet en loszittend roest.


Nieuw metaal goed ontvetten en tenminste lagen aanbrengen. Voor onderhoud kan in de regel volstaan worden met laag. Ideaal voor objecten met veel rondingen,hoeken,spijlen enz.


Door de fijne verneveling van het product en uistekende vloeing onstaat een prachtige glad afgewerkt uiterlijk. Ook te gebruiken voor objecten van hout,steenachtig of reeds eerder behandelde objecten. De producten van Tenco zijn daarom niet alleen geschikt voor de woning, de tuin en voor de daken en goten.


Het heeft een zeer hoge dekkracht en geeft een direct resultaat in één spuitgang, daarnaast is de Industrielak hittebestendig tot 110°C. Ook voor boten en buitenonderhoud biedt dit merk veel keuze. Voor ieder onderhoudsprobleem is er een oplossing.


Een behandeling met Tenco is zo voor elkaar. Een ijzersterke zijdeglans verf met ingebouwde menie, zodat voorbehandeling met menie of andere grondlaag overbodig is. Geschikt voor klussen zoals hekken, tuinstoelen, speelwerktuigen, aanhangwagens, ijzer- en staalconstructies.


Tenco ferro primer Ferro primer productinformatie: Tenco ferro primer is een universele sneldrogende grondlaag met een uitstekende corrosiewering en een hoge dek- en vulkracht.

Een nieuw likje verf doet wonderen. Tenco weet dit en levert een breed scala aan verschillende verven. Neem de Tenco grondverf wit. Waarmee je makkelijk een grondlaag aanbrengt op nieuw hout en kale plekken bij bestaand schilderwerk.


Op zoek naar handige tenco ferro klusspullen? Vind de voordeligste en beste tenco ferro producten op VERGELIJK. Tencoferro is een uitstekende roestwerende aflak en is bestand tegen weersinvloeden. Fabri Fibra e Tiziano Ferro , Stavo pensando a te. Geïnteresseerd in onze producten?


Prijzen zien en online bestellen? Dat is mogelijk als u bent aangesloten bij een van onze dealers in de buurt. De industrielak geeft een dikkere verflaag ten opzicht van reguliere lakken een betere dekking en meer m2. Tenco 4Tencoferro Roestwerende IJzerverf - 2ml.


Een veel gebruikt product voor bescherming tegen roest. Voor het bijwerken van beschadigingen aan. Waar kun je het beste een Tenco FERRO Verf kopen? Daarvoor kijk je op Kieskeurig.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts