woensdag 16 oktober 2019

Trampoline rand 305 blauw

Trampoline rand 305 blauw

Wij hebben voor iedere trampoline een passende rand. Zo kun je veilig blijven springen! Bekijk onze uitgebreide collectie maten, vormen, kwaliteiten en kleuren trampoline randen. Heeft u vragen over ons aanbod? In verschillende merken en maten.


Zorg voor een veilige trampoline! Kies stap voor stap de juiste rand. Kies uit producten vanaf € 240. We hebben eerder een soortgelijke rand los besteld en die was toch wat dikker. De vorige band konden wij op verschillende punten vast maken maar er zaten verder geen touwen bij.


Trampolines I Nú tot voordeel! Met wat improviseren is het trouwens wel mogelijk. De rand ligt er nu los op. De blauwe Game on Sport universele trampoline rand van PVC is een redelijke middel-kwaliteit beschermrand met een gemiddelde levensduur van tot jaar. Geschikt voor alle trampolines met een diameter van 3cm- PVC en PE materiaal, zeer robuust,.


Game on Sport blauwe trampoline rand , geschikt voor een trampoline met een doorsnede van 1tot 1cm. Met een stevig randkussen bedek je de veren van de trampoline voor extra veiligheid. Deze trampoline beschermrand is 2mm dik.


Vervaardigd van 280g PVC en 130g PE: uitgevoerd met witte bies. Vulling van mm EPE foam. Wordt geleverd in kartonnen doos met poster.


De Game On Sport Webwinkel is de winkel voor alles Game On Sport trampolines en accessoires. De trampoline beschermrand 305cm biedt niet alleen bescherming voor het vallen tussen de veren, maar het is ook een stuk prettiger om zacht te landen. Op werkdagen voor 16:00uur bestel zelfde dag verzonden. Altijd als cadeau verpakt!


Specialistisch advies nodig? De kwaliteit van de trampolinerand is zeer goe zelf beter dan de rand die al bij de trampoline zat. Mijn dochter is er superblij mee.


Bovendien is de trampolinerand ook geschikt voor trampolines met een veiligheidsnet of die ingegraven zijn. Koop Dit Luxe Parfum Van Moresque Voor 16u Besteld Morgen In Huis. Bespaar tot wel via kiesproduct. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Universele HD rand tbv Ø 2cm.


Op zoek naar trampoline veren, universele trampoline randen of een springmat? Nú vanaf €11op Beslist. Het foam in de rand is ongeveer tot mm dik en de rand is gemaakt van PVC.


Trampoline rand 305 blauw

Blauw trampoline rand van Game on Sport van 3cm. Bescherm uw trampoline en uw kinderen met deze veilige trampoline rand. Wilt u een trampoline randkussen kopen?


Wij bieden een breed assortiment trampoline randkussens tegen scherpe prijzen. Het randkussen is een must voor de veiligheid op de trampoline ! Ben je aan vervanging toe van je veiligheidsrand ? Bij trampolineverkoop heb je al randen vanaf € 55.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts