maandag 21 oktober 2019

Wijnkoeler met licht

Binnen of Buitenlampen LED. Bel ons voor al uw vragen. Alle wijnkoelers vind je op beslist. Nu alleen met wit LED- Licht te verkrijgen) Onze wijnkoeler , ook geschikt als champagnekoeler, zorgt voor veel sfeer.


Op zwoele zomeravonden houdt u uw wijn of champagne koud op het terras terwijl u geniet van de sfeer.

Op donkere winteravonden, waarbij het binnen lekker warm is, is het belangrijk uw wijn of champagne koud te houden. Design wijnkoeler met licht en geluid. Een wijnkoeler , sfeerlamp en Bluetooth speaker in één.


Een mooi design object voor de horeca. Een Echte Eyecatcher voor elk feest ! Champagnekoeler met LED-verlichting: In de bodem van de. Dit blok acryl bevat ook een houder voor de batterij.

Met een gemiddelde oplaadbare batterij heb je zo’n uur licht. Naast deze wijnkoelers bieden we nog veel meer aan verlichting om een stijlvolle en luxe uitstraling te creëren of versterken. Met tal van topdesigners vanuit heel Europa is er voor iedere ruimte wat spectaculairs te vinden. Een dikke speaker, lamp en wijnkoeler in.


Synergy is een reeks van led vloerlampen (S, M of L) die tegelijk ook bluetooth speaker en wijnkoeler zijn. Het ingenieus ontworpen Deense design herbergt een high quality sound system dat tegelijk ook sfeerlicht geeft en beschikt over een compartiment dat kan dienst doen als bloemenvaas of -gevuld met ijs - als wijnkoeler. Met de blauw lichtgevende champagnekoeler heeft u een prachtige decoratieve koeler die natuurlijk ook gebruikt kan worden als wijnkoeler. Muziek, gekoelde wijn en licht. Gezellig met vrienden, kinderen én de hond aan boord van de sloep, inclusief proviand?


Dan blijft er maar weinig ruimte over. In dat geval is de Synergy van Kooduu een vermakelijk apparaat om je vrienden te imponeren. Deze gadget is zowel een LED-lamp, Bluetooth-speaker als wijnkoeler. Grote collectie wijnkoelers vind je hier!


Kies uit producten vanaf € 95. Deze ijsemmer voorzien van LED verlichting is perfect voor evenementen, bruiloften en tuinfeesten. De wijnkoeler kan verschillende kleuren (RGB) aannemen en wordt geleverd inclusief afstandsbediening waarmee u het licht eigenhandig kunt bedienen en zelf de gewenste sfeer kunt creëren.

Wijnkoelers tegen de laagste prijzen. Maak je feestje compleet met lichtgevende taart en cupcakes! Haagse Korfbal Club ALO organiseert Glow Korfbal feest voor de jeugd;. Een decoratieve wijnkoeler met de WMF Easy Touch technologie Voor een stralende presentatie en indrukwekkende decoratie: een verlichte wijn- en champagnekoeler voor flessen met een diameter tot mm Twee lichtringen aan de boven- en onderkant van de koeler zorgen voor sfeerverlichting die kan worden geregeld door simpelweg de CromarganÂ. Zeer sfeervolle en unieke wijnkoeler met LED verlichting.


In huis en tuin geeft deze ruime wijnkoeler voor 2-flessen een fantastische sfeer. LED- licht wijnkoeler , ijsemmer tafel, led bar tafel, FOB-prijs:US $ 10. Connect meerdere producten en creëer overal hetzelfde geluid en licht. Amsterdam brings people together.


Ideaal voor een gezellig feestje!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts