donderdag 10 oktober 2019

Statische plakfolie

Statische raamfolie online. Shop nú eenvoudig en snel op beslist. Tevens blinderende raamfolie, professionele glasfolie en raamfolie tegen inkijk met maximale lichtinval.


Merken statisch raamfolie. In onze collectie vind je statisch hechtend plakfolie van onder andere Patifix, Lineafix en Dc-fix.

In principe geldt de volgende regel: hoe duurder het folie, hoe beter de kwaliteit. Dat wil niet zeggen dat de goedkope statisch hechtende folies waardeloos zijn. Het goedkope plakfolie is prima!


U heeft alle tijd om het goed aan te brengen. Geen overblijfselen nadat u het verwijderd heeft omdat er geen sprake is van een lijmlaag. STATISCHE FOLIE - WINNIE THE POOH - PRINSESSEN - RAAMFOLIE - STATISCH.


Welkom bij deplakplasticsite.

De grootste collectie plakplastic, raamfolie en interieurstickers. De folie brengt u aan door de ondergrond te bevochtigen waardoor het hecht middels een statische veld. LET OP genoemde prijs is per 50cm ! In dit stappenplan gaan we statische folie aanbrengen op een raam. In tegenstelling tot zelfklevende glasfolie, hecht statische folie aan het raam zonder lijm. De raamfolie is daardoor gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.


Bekijk hier het assortiment in de Praxis store. In principe kun je plakfolie overal op plakken, wanneer het oppervlak maar droog, glad en vetvrij is. Hierdoor bereik je uiteindelijk het mooiste resultaat. Ga je aan de slag met de statische raamfolie? Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie ? Dat is namelijk bedoeld voor meubels.


Plakfolie , ook wel decoratiefolie, is wel wat anders. Hoe moet u raamfolie aanbrengen? Zelfklevend folie of raamfolie statisch Wat is statische raamfolie?


Op deze pagina vindt u stap voor stap hoe u dit moet doen.

Handige tips voor het aanbrengen van statische raamfolie en plakfolie voor. Zowel witte als transparante statische raamfolie. Betaalbaar statisch raamfolie, ideaal tegen inkijk en tevens perfecte decoratie! De lengte mag je zelf kiezen. Het statische raamfolie heeft een breedte van 45cm.


Bekijk ons assortiment Raamfolie in onze Onlineshop. Eenvoudig online bestellen. Veel statisch plakfolie gehad. Maar deze is echt zo makkelijk. Even je raam een beetje vochig maken met een natte doek em de doorzichigte folie eraf halen.


En een vochtige doek om je trekker doen en je strijkt het er zo op! Vaak gaat de statische folie omkrullen, verkleuren of zit (op de zonkant) zo vast op het raam dat (als je het dan eenmaal wilt verwijderen) je het er bijna niet meer van af krijgt. Doordat het zonder lijm blijft kleven, heeft statische raamfolie als voordeel dat het makkelijk aan te brengen en te verwijderen is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts