vrijdag 18 maart 2016

Fotolijst 20x25 xenos

Fotolijst 20x25 xenos

Fotolijsten Ontdek het Xenos. Laat je creativiteit de vrije loop. Bestel alles voor je woonkamer. Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Specialistisch advies nodig?


Kies uit ons uitgebreide assortiment de beste fotolijst voor jouw kleintje. Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. De fotolijst is gemaakt van kunststof en heeft een zwart glanzende kleur. Geniet iedere dag weer van de heerlijkste vakantieherinneringen. Zet jouw mooiste foto in de spotlights met dit fotolijstje met ledverlichting!


Maak een wall of fame in je hal of woonkamer met deze fotolijst met ledverlichting. Kies een foto van jouw favoriete persoon of een mooi moment en plaats deze in deze fotolijst. Zo heb je een fijne herinnering die extra aandacht krijgt door de verlichting.


De lijst heeft een zilveren kleur die een oude verweerde antieke look heeft. De afmeting van de lijst zelf is 2bij 2cm. De klassieke zilveren fotolijst heeft aan de achterkant zowel een haakje als een standaard. Door de foto in een lijst met passe-partout te gebruiken kunt u eindeloos combineren in kleur. Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema.


In het uitgebreide assortiment fotolijstjes van Xenos vind je altijd wel een mooie fotolijst voor jouw meest dierbare herinneringen. Mooie wissellijsten voor op een kastje, maar ook sierlijke fotolijsten voor aan de wand. Ben je op zoek naar een goedkoop kunststof fotolijstje ? Of ga je voor een wat chiquere lijst?


Fotolijst 20x25 xenos

Op zoek naar een fotolijst ? Dan ben je bij Leen Bakker aan het juiste adres. Er zijn verschillende soorten fotolijsten opgenomen in het assortiment. Profiteer van de aanbiedingen in onze Winkels. Kies de fotolijst 20xdie bij je past. Ga je voor een mooie houten lijst of voor een strakke aluminium lijst?


Er is genoeg keuze uit diverse designs, kleuren en stijlen. Voor iedereen is er wel een mooie fotolijst 20xte vinden. Bij Xenos ben je aan het juiste adres voor fotolijsten. Geleverd inclusief ophanghangmateriaal en zowel staand als liggend te gebruiken.


Fotolijst 20x25 xenos

Je mooiste posters of foto’s van familie, vrienden en vakanties stal je natuurlijk het liefst door je hele huis uit, evt. Een mooie strak gelakte houten lijst met het unieke Henzo spacer systeem. U kunt zelf bepalen waar u. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan fotolijsten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.


Een collagelijst als fotolijst gebruiken. Wanneer je graag meerdere fotolijsten bij elkaar wilt hangen hoef je niet per se verschillende fotolijstjes te kopen. Het is namelijk wel fijn als jouw favoriete foto in de fotolijst past. Een traditionele foto heeft een standaard formaat van 10xcm.


Wil je zeker weten of je foto in de lijst past, dan is het opmeten van je foto de handigste methode. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen. Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s.


Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts