donderdag 16 juni 2016

Riviera maison lantaarn

Bekijk de nieuwe collectie van Rivièra Maison online bij de Bijenkorf. Gratis verzenden vanaf €en altijd gratis retourneren bij van den Assem. Bekijk het Rivièra Maison aanbo vergelijk prijzen bij de beste aanbieders en bestel! Direct inspiratie en advies van onze interieurspecialisten.


Lantaarns brengen een fijne sfeer in huis!

Ontdek onze meubelen en accessoires. Rivièra Maison biedt een complete woonbeleving, met authentieke producten en diverse collecties per jaar. De glass boxes waren al een ware musthave, maar deze lantaarn in dezelfde stijl mag ook gezien worden. Shabby chique uitstraling. Neem ook eens een kijkje bi.


Zo goed als nieuw Ophalen. Er kan een flinke kaars in, of een theelichtje.

Gebruik de code SHINEen ontvang korting op alle kaarsenhouders. Laat u verrassen door de mooiste items in deze nieuwe collectie van Rivièra Maison. Van kussens en textiel tot sfeervolle lantaarns en decomateriaal.


Riviera Maison summer sylt lantaarn. De items uit de nieuwe collectie zijn een mooie mix van producten met een klassieke Rivièra Maison uitstraling en producten in een stoere industriële stijl. Uw kaars wordt in deze glazen lantaarn met een ijzeren afwerking op de nerven niet alleen uit de wind gehouden, maar ook een zomerse regenbui zal de vlam niet doven, omdat ook de bovenkant is afgesloten. Ga voor een robuuste lantaarn die een prachtige lichtbron is, door de combinatie van glas en houten lamelletjes. De twee glazen wanden en de twee wanden van houten lamelletjes maken hem een opvallende lichtbron.


Het voordeel van LED kaarsen is dat ze geen brandgevaar hebben en toch zorgen voor een gezellige sfeer in huis. Grote kaarsen zijn vaak robuust, ze vallen op en geven mooi groot licht. Wie lekker buiten geniet van een zwoele zomeravon haalt bij het vallen van de schemering. Stel je Rivièra Maison vragen aan onze interieurspecialisten.


Voor de sfeer in huis is zo’n rattan lantaarn natuurlijk geweldig. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Met deze mooie lantaarn uit de French Glass collectie valt ook eindeloos te variëren.

De windlichten zijn bijvoorbeeld gemaakt van transparant glas en bruin ijzer. Het aankoopbedrag word niet geretourneerd. Saleproducten worden niet gereserveerd. Aanbiedingen gelden zolang de voorraad strekt. Acties gelden niet in combinatie met andere aanbiedingen.


Met zijn rechthoekige bodem biedt de Saint-Aunix lantaarn plaats aan. Deze vierkanten rieten lantaarn kan binnen en buiten worden gebruikt Deze lantaarn is met de hand gevlochten en met een ijzeren frame voor de stevigheid. Op de bodem kan een kaars of een flink theelicht in het bijgeleverde glas. Deze pin is ontdekt door Joanne Cannale. Het Rivièra Maison Classic Double Bowl windlicht is een echte sfeermaker.


Alleen als decoratief item zonder kaars is dit accessoire al een lust voor het oog. Door dubbele wand is niets te gek en kan je jouw creativiteit volledig de vrije loop laten! Outlet van bekende merken als Riverdale, Rivièra Maison , PTMD en méér!


De mooiste woonaccessoires, dekbedovertrekken, servies en meer artikelen voor in je woonkamer, keuken, badkamer of slaapkamer.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts