dinsdag 28 juni 2016

Raamfolie vogels

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. In groot en klein formaat. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Kies uit producten vanaf € 299. Kwalitatief hoogwaardig statisch raamfolie met vogels , ideaal tegen inkijk en tevens perfecte decoratie! Het statische raamfolie heeft een breedte van 45cm.


Design door Magdalena Kok. De lengte mag je zelf kiezen. Een subtiel en unique design welke de natuur in huis haalt. Laat de vogels vliegen vliegen op je raam! Of u nu meer privacy wilt of gewoon een vrolijke decoratie, met zelfklevende raamfolie kunt u alle kanten op.


Uw ramen of spiegels zullen een prachtig zandstraaleffect krijgen. Ook wel genoemd: glass etch folie, mat-etch folie, frosted folie, etched glass folie, melkglas folie of zandstraal effect raamfolie. Share This Story, Choose Your Platform! Het beste is als de afmetingen minimaal mm korter zijn dan je raam, er moet nog enige ruimte tussen folie en kozijn over blijven.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken.


Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Natuurlijk wil je zo voordelig mogelijk raamfolie op maat kopen. Praxis heeft namelijk vaak een raamfolie aanbieding en speciale acties. Elke raamfolie aanbieding is aangegeven met een kortingslogo.


Bezoek de winkel, onze website of bekijk de folder om te kijken wat de raamfolie aanbieding van deze week is. Laat je inspireren door ons grote aanbod Vogel's. Raamfolie tegen de beste prijzen vind je op beslist. Jij bepaalt hoe je betaalt!


Vandaag bestel morgen in huis. Ervaar het gemak van Wehkamp. Bekijk ons uitgebreide assortiment. Specialistisch advies nodig? Deze raamfolie met vogelprint is van het merk d-c-fix premium.


Een stevige statische raamfolie die geschikt is voor inkijkwering en raamdecoratie. Statisch, dus geen kleeflaag, en eenvoudig aan te brengen met water. Is ook weer eenvoudig te verwijderen en opnieuw aan te brengen. Lichtdoorlatend en UV-werend (). Deze transparant matte, fijn gezandstraalde folie heeft wit geprinte vogeltjes op takken.


Onze raamfolie is van hoge professionele kwaliteit wat makkelijk zonder luchtbellen te plakken is. De raamfolie is voorzien van een zelfklevende lijmlaag die u door middel van water gemakkelijk vast kunt plakken. De eventuele gewenste afbeeldingen of tekst worden rondom uitgesneden in de raamfolie. Plakfolie voor ramen met vogels op takken motief.


Afmeting 65cmx 2meter en tegen inkijk. De raamfolie komt precies overeen met de afbeelding op de site, met de handige uitleg was de klus snel en makkelijk geklaard. Het zit er strak op en geeft een luxe uitstraling. Er zit oneffenheid in maar dit komt omdat ik een lucht belletje over het hooft had gezien.


Raamfolie vogels

Op transparant statisch hechtende raamfolie is de print zelf, net als het materiaal, ook transparant. Ideaal voor korte en middellange termijn events (geboortes, verjaardagen, sales, openingen, etc.). Sticker moet aan buitenkant van je raam hangen, want de zwarte kant moet zichtbaar zijn voor de vogels.


Dit staat niet duidelijk op de verpakking. Stickers scheuren gemakkelijk bij het losmaken van het vel en bij het herplakken. Voorlopig zijn er geen vogels meer tegen het raam gevlogen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts