vrijdag 3 juni 2016

Kwantum lamellen rails

Kwantum lamellen rails

Vraag uw Gratis Kleurstalen aan. De gratis kleurstalen zijn met 1-werkdagen bij u thuis! Geschikt voor hoge ramen tot 5m. Maatwerk Jaloezieën van Lindehout. Specialistisch advies nodig?


Onmisbaar: rails en latten voor je lamellen. Naast kant-en-klare lamellen koop je bij Kwantum natuurlijk ook accessoires voor lamellen. Denk aan rails , onderlatten en ringbanden. We hebben rails en accessoires voor lamellen in verschillende afmetingen.


Zo slaag jij altijd voor jouw lamellenrails, ongeacht de afmetingen van je raam of ramen. Ook voor lamellen moet je bij Kwantum zijn. Wij hebben ze namelijk in verschillende maten, kleuren en stijlen.


Kwantum lamellen rails

Past één van onze vele standaardmaten in verticale lamellen niet bij de afmetingen van jouw raam of ramen? Dan kies je gewoon voor lamellen op maat. De lamellen op maat zijn leverbaar in kunststof en stof. Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze.


Losse lamellen rails U heeft al lamellen , wij hebben een nieuwe rails. Lamellen rails Hoge kwaliteit rails voor lamellen gordijnen. De losse lamellen rails zijn fraai vormgegeven met een dikwandige wit gemoffeld aluminium rail. Pak uw voordeel bij budgetjaloezieen.


Kwantum lamellen rails

Een gordijn zonder gordijnroede en gordijnrails, daar heb je niet zoveel aan. Dan heb je ook een ophangsysteem nodig. En daarom zijn roedes en rails onmisbaar.


Bij Kwantum hebben we ruim de keuze. Find It All On eBay with Fast and Free Shipping. Info over lamellen kwantum. Resultaten van zoekmachines!


Met een modern karakter is de verticale lamel geschikt als raamdecoratie voor vrijwel alle raamvormen. Er is keuze tussen verticale lamellen 89mm of verticale lamellen 127mm en uit vele verschillende kleuren. Voor een subtielere uitstraling kies je voor een lamel van 89mm en voor een robuustere uitstraling voor een lamel van 127mm. Daarom zijn stoffen lamellen een populaire keuze voor mensen die van een rustieke of huiselijke stijl houden. De rails zijn ook los verkrijgbaar.


Je reinigt de kunststof lamellen met een vochtige doek, en de stoffen lamellen kunnen in de wasmachine. Als de lamellen nog goed zijn en uw rails is LAMELGORDIJN ONDERDELEN - werff-zonwering. Daarnaast staan lamellen elegant en geven ze het interieur een tijdloze aanblik. Praxis levert lamellen in twee kleuren, in trendy donkergrijs of in fris wit.


Bestel Een Gratis Kleurstaal Hier!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts