maandag 13 juni 2016

Melkglas raamfolie

Van zonwerende raamfolie tot decoratieve folies. Benieuwd naar de mogelijkheden? Een Offerte aan via het Formulier. Melkglas van hoge kwaliteit op maat. Eenvoudig online bestellen.

In groot en klein formaat. Het melkglasfolie is onder te verdelen in twee varianten. Namelijk het zelfklevende folie en het statische raamfolie. Het zelfklevende melkglas is een plakfolie met aan de achterzijde een plaklaag.


Raamfolie koop je eenvoudig online bij bol. Het statische raamfolie heeft een breedte van 45cm. Statisch raamfolie melkglas is ideaal tegen inkijk en dient tevens als perfecte decoratie!

Het wordt ook veel gebruikt voor badkamers zoals aan de buitenzijde van de douche of op het raam. Op WindowDeco kunt u makkelijk en snel uw eigen unieke exclusieve raamfolie (glasfolie) ontwerpen en kopen met behulp van onze online ontwerper. De lengte mag je zelf kiezen.


Wij zijn dé raamfolie webshop in Nederland. Vandaag besteld = morgen in huis. Kies uit producten vanaf € 299. Breed raamfolie melkglas is een raamfolie dat je bij heel veel bedrijven en woningen ziet! Statisch melkglas raamfolie voor anti-inkijk maar met maximale lichtinval.


Het raamfolie heeft een strakke, moderne uitstraling. Het laat licht door, maar je kunt er niet doorheen kijken. Althans, je kunt geen duidelijke silhouetten door het folie zien. Een bloempotje op de vensterbank? Hiervan kun je de contouren zien.


Statische raamfolie ‘plakt’ op het raam zonder dat je lijm hoeft te gebruiken, en zonder dat er een plaklaag aan de achterkant zit. Dat is erg praktisch, want statische folie kun je weer van je raam afhalen en opnieuw gebruiken.

Wat is zelfklevende raamfolie. Zelfklevende raamfolie is eigenlijk een grote, half doorzichtige sticker. Met raamfolie decoreer je niet alleen ramen, maar zorg je tevens voor meer privacy in huis, op kantoor, op school, in restaurants, ziekenhuizen, dokterspraktijken of winkels.


Standaard statische matte melkglas raamfolie is een goedkope folie tegen inkijk en eenvoudig aan te brengen. Er komt geen lijm aan te pas en laat daardoor geen sporen achter op het glas of raamwerk. Bent u opzoek naar een anti-inkijk raamfolie welke geschikt is voor binnen en buiten? Welke toont als melkglas en zorgt voor een bescherming van ongewenste blikken? De anti-inkijk raamfolie is licht doorlatend is voor alle glassoorten geschikt.


Knip eenvoudigweg je raamfolie zelf om het naadloos aan te laten sluiten tussen de kozijnen. U hoeft dus geen hele meters af te nemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts