donderdag 16 juni 2016

Kinderkamer pastel

Bestel ook online bij Leen Bakker. Ruim Assortiment, Topkwaliteit! Vergelijk kinderkamer meubels. Grootste keuze op Beslist. Kinderkamers online bestellen.

Kosteloos tot in de woning geleverd! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. Bespaar tot wel via kiesproduct.


In babykamer pastel lieten we een aantal meubels staan die vervolgens een nieuwe kleur kregen. Aan deze babykamer heb ik een brocante kroonluchter en diverse accessoires toegevoegd. Op de muur zit het sterrenbehang van Onszelf.

Wij zijn fan van lieve en zachte kleuren voor lieve kleine koters. Een pastel kinderkamer sluit daar naadloos op aan! Deze lieve kleur groen op de wand is perfect te combineren met roze als het een meisje is. Maar ook met lichtblauw, als het een jongetje is.


Door de roze accenten in de kamer is het toch een echte meisjeskamer! Zeker in de kinderkamer misstaat pastel niet! En ja, pastel kan ook écht in een jongenskamer.


Al zou ik dan wegblijven van roze tinten en eerder gaan voor lichtblauw, groen en geel. Ik heb hele leuke pastelkleurige items gespot die te gek zijn voor de baby- of kinderkamer ! Naast de bovengenoemde tips voor de pastel kinderkamer is het ook een goed idee om iets speels toe te voegen. Zo doen stippen het bijvoorbeeld erg goed in combinatie met pastel kleuren. Mooi pastelkleurig vloerkleed voor een baby of kinderkamer. Dit vloerkleed bestaat uit vierkante.


Dat uw kleintjes altijd vredig kunnen sluimeren in de kinderkamer is iets wat het vloerkleed niet kan garanderen, maar het lieflijke design biedt daarvoor wel de allerbeste voorwaarden! Lichtgroen zorgt voor een rustige en ontspannen sfeer, waarbij uw kinderen zich heerlijk zullen voelen. Heerlijk al die pasteltinten voor de kinderkamer op dit moment.

Ik vind ze schitterend voor een kinderkamer omdat ze de ruimte een vrolijke uitstraling geven maar wel met een bepaalde zachtheid. Ik heb al wel eerder items geschreven over pasteltinten zoals bijvoorbeeld: pastel tinten kinderkamer. Roozje heeft posters in kleur voor kinderen. Leuk om de kinderkamer , babykamer en het speelhoekje mee te decoreren en de fantasie te stimuleren. Je ziet ze vaak terug komen in de kinderkamer , pastelkleuren.


Zachte en lieve tinten, zoals mint, lichtroze, baby blauw of zacht geel, die een kamertje een frisse uitstraling geven. Hoewel ik zelf best van de felle kleuren ben merk ik dat basic en lichte kleuren steeds meer mijn voorkeur krijgen. Felle kleuren zorgen voor een vrolijke en energieke kamer, maar pasteltinten geven juist een rustige en frisse uitstraling aan de kinderkamer. Pastel kleuren zijn helemaal hip voor in de kinderkamer. Een heerlijke ruimte om te relaxen.


Vloerkleed voor de kinderkamer Sterren Pastel Roze. En natuurlijk in deze blog ‘ pastel accessoires kinderkamer ’ nog veel meer bijzonders voor die pastel kinderkamer. Wat vind jij van die leuke eenhoorn of het rendier van het merk Kidsdepot?


En ze zijn al te koop bij VillaVrolijk. Wil jij ook een pastel kinderkamer zoals op bovenstaande sfeerbeeld? Wij hebben een aantal items voor jou opgezocht zodat jij ze meteen kunt shoppen!


Het is misschien niet exact het bed uit het sfeerbeel maar hij lijkt er wel op. Vooral qua kleur, aangezien dit perfect past binnen een pastel thema. Met kinderkamer accessoires kleed je de kinderkamer of de babykamer aan en breng je sfeer in het kamertje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts