maandag 27 juni 2016

Bijenkorf fruitschaal

Fruitschaal in Nederland bezorgen? Grote collectie fruitschalen vind je hier! Wat staat er leuker dan zo’n goed gevulde fruitschaal in het midden van de eettafel? Met het uitgebreide assortiment fruitschalen bij de Bijenkorf zit er ongetwijfeld een exemplaar bij dat past bij de stijl van jouw interieur.


Alessi fruitschalen bij de Bijenkorf.

De Mediterraneo is vervaardigd uit roestvrij staal en is een ware eyecatcher voor ieder interieur. Het organische ontwerp is geïnspireerd op de natuur, maar dan in een abstracte vormgeving. Shop het uitgebreide woonassortiment bij de Bijenkorf. Gratis bezorging en retour. Het eten van veel fruit zorgt voor een goede gezondheid en een langer en gelukkiger leven.


Natuurlijk wil jij je assortiment aan bananen, kiwi’s, appels, sinaasappels en mandarijnen in stijl tentoonstellen op je eettafel. Met een fruitschaal van de Bijenkorf haal jij een echte blikvanger in huis. Bij de Bijenkorf vind je fruitschalen van uiteenlopende merken.

Het Nederlandse merk Klevering biedt fruitschalen met een figuratief ontwerp. Kies bijvoorbeeld voor een bananenblad of een bananentros om een tropisch tintje aan je interieur toe te voegen. Helemaal hip zijn de fruitschalen gemaakt van.


Vind je favoriete items bij de Bijenkorf. Schalen en manden kunnen uitstekend dienstdoen als praktische én oogstrelende woonaccessoires. In het online assortiment van de Bijenkorf vind je een nagenoeg eindeloos aanbod aan schalen en manden: voor ieder interieur is er wel een prachtig exemplaar te vinden dat hierin goed tot zijn recht zal komen! Nu tijdens SALE korting tot.


Op zoek naar De Bijenkorf schalen? Vergelijk stuks online bij diverse webshops. Vandaag voor 22:bestel morgen gratis thuisbezorgd. Voor 21:bestel is morgen. Maak ze allereerst schoon.


En dan mag een stuk fruit natuurlijk niet ontbreken! Zwarte Schalen koop je eenvoudig online bij bol. De Sonora schaal van Blomus is de perfecte fruitschaal.


De schaal is gemaakt van hoogwaardig staaldraad waardoor hij stevig en stabiel is.

Mooie glasbokaal met geslepen ruitpatroon. Als fruitschaal of schaal voor zoete lekkernijen te gebruiken. De beide glazen schalen in klassiek bokaalmodel zorgen in elk geval direct voor lekkere trek. De geslepen ruiten van de set maken dat de twee ook leeg een absolute highlight zijn onder de woonaccessoires. Zoek dus alvast een geschikt plekje.


Verdrink niet in dit staaltje koraal! Gek op leuke details op tafel? Het potje is gemaakt van RVS en heeft de vorm van een visje. Tijdloos en modern Scandinavisch servies, kookgerei en interieur design: Aalto vazen, Birds by Toikka, Teema, Origo, Kartio en nog veel meer. Alle advertenties van sonja, Amsterdam op Marktplaats.


Bekijk het aanbod van sonja en vind producten en diensten tegen aantrekkelijke prijzen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts