donderdag 9 juni 2016

Behangboom uil

Onze webwinkel staat vol met leuke muurdecoratie van en met behang. Kant en klaar, maar je kunt ook zelf aan de slag gaan met een grote keuze aan houten vogelhuisjes, MDF figuren en meer dan 2soorten behang! Ook hebben we een ruime collectie aan mooie 3D muurvlinders voor een evenmooie prijs! Wil je geen gat in de stam geef dit dan aan bij je bestelling.


Vind je het leuk als de stam zijtakjes heeft, bestel ze er dan bij.

Wens kleuren kunnen aangegeven worden onderaan in de offerte. Bekijk het bord behangboom met uilen van uiltjeboompje op Pinterest. Bekijk meer ideeën over Babykamer uiltjes, Babykamer bruin en Babykamer verven. Denk daarbij aan een fraaie uil of een ondeugend aapje!


Deze sierlijke behangboom is ook te bestellen met een schommeltje eraan. De touwlengte van een schommeltje is ongeveer cm. Er is een ruime keuze aan stamkleuren.


In verschillende kleuren mogelijk.

Producten per pagina Sorteer op. Een mooie behangboom is ideaal als mooie blikvanger in een babykamer of kinderkamer. Er zijn diverse mooie behang bomen te krijgen in fleurige kleurtjes. Vaak in combinatie met de schattige diertjes die in de behangboom wonen. Kortom, ruime keuze in behang bomen.


Kijk hier voor onze mooie collectie bomen en kies de behangboom van je keuze! Behangboom Uil blauw van het merk Studio Poppy. De schattige uiltjes wonen graag in deze prachtige boom.


Aangezien er vele behangbomen zijn in verschillende maten, vindt u dus ook de behangboom uil in meerdere uitvoeringen. Een behangboom uil is in principe een accessoire die de behangboom zelf helemaal compleet maakt. De uil en andere dieren kunnen in deze behangboom worden opgehangen!


Dat geeft een ontzettend speelse look! Op het moment is de behangboom met uil voor in de kinderkamer helemaal ‘hot en happening’ zoals men wel eens pleegt te zeggen. Veel mensen kiezen dan ook voor deze hippe behangboom met uil ter versiering van de kinderkamer. De leukste geboortekaartjes van Studio POPPY vind je hier.


Met de ontwerptool kun je jouw hippe geboortekaartje ontwerpen zoals jij dat wil. In deze behangboom van Perron woont de gezellige familie Uil , die de kinderkamer vrolijk en bijzonder maakt!

Het patroon op de boom is een levensbloem. Deze behangboom lijkt op een muursticker, maar dan met de mooie uitstraling van behang. Handgemaakt van retro of modern kwaliteits behang.


Met zo'n mooie behang boom haal je een echte blikvanger in huis voor elke babykamer of kinderkamer! Deze prachtige behang boom heeft mooie blaadjes met printjes en twee schattige uiltjes. Vooral als je hem nog versiert met schattige uilen. Een behangtak uil is een onderdeel van de populaire behangboom in kinderkamers. In tegenstelling tot de behangboom is de behangtak uil driedimensionaal en kunt u de behangtak uil boven het bedje van uw kinderen hangen.


Ook kunt u het uit de muur laten steken zodat het een mooi optisch effect geeft aan de boom. Zo past het altijd in je huidige interieur. Met dit item heb je een prachtige eye catcher voor de baby- of kinderkamer te pakken. Deze uil mag bij jou niet ontbreken.


Deze muursticker is gemaakt van behang, dit geeft een veel mooiere en warmere uitstraling dan een traditionele muursticker. Je plakt hem heel eenvoudig op door de achterkant in te smeren met wat behanglijm.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts