woensdag 1 juni 2016

Retro plakfolie

Zelfklevende plakplastic voor het beplakken van keukenkastjes, meubels en koelkast. Bespaar tot wel via kiesproduct. Bestel retro look kleding bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Plakfolie online kopen is een feestje.

Zo reuze, dat een keuze maken niet eens zo eenvoudig meer is. Wij willen je natuurlijk maar al te graag helpen het juiste plakfolie te vinden. Allereerst is daarom onze vraag: ben je op zoek naar een plakfolie met een natuurlijke look? Goedkoopste van Nederland!


Vandaag bestellen, Morgen in huis én veilig betalen met iDeal. Pimp de babykamer of kinderkamer! Met deze zelfklevende retro plakfolie kun je je lekker uitleven.


Plak de folie met dieren op een kast, of op een saaie plank. Op zoek naar plakfolie van Lola?

Lola plakfolie is verkrijgbaar met bloemen, met retro printjes, met steigerhout planken en met polkadot stippen. Elke rol plakplastic van Lola heeft een vaste afmetingen van 45x3centimeter. Variërend van leuke kindermotieven met figuurtjes of leuke dots, gekleurde ruitjes of patchwork tot natuurlijke materialen zoals realistische gras, steen of bladmotief. Maar ook bakstenen, tijgermotieven, bloemen en tegels zijn verkrijgbaar in zelfklevende folie.


Behalve plakfolie vind je in ons ruime assortiment ook raamfolie. Het verschil tussen plakfolie en raamfolie spreekt eigenlijk voor zich, het een kan wel op het raam worden aangebracht (raamfolie) en het ander is daar eigenlijk niet voor geschikt. Raamfolie is ook verkrijgbaar in veel verschillende uitvoeringen. Check de voorraad van de bouwmarkt of bestel online! Retro en vintage gordijnen met dessins en uitgesproken kleurstellingen uit de sixties en seventies.


Gordijnstof met geabstraheerde en vaak afgeronde geometrische en florale prints met een typisch kleurgebruik. Bekijk nog meer gordijnen in de grote showroom. We sturen dan een link om uw wachtwoord te.


Je kunt het overal opplakken zolang de ondergrond maar glad en vetvrij is. Het meeste plakfolie is niet geschikt voor buiten, maar binnen biedt het volop mogelijkheden en kun je het leuk combineren met je huidige woonaccessoires en woondecoraties. Folies tot mtr aan stuk verkrijgbaar Knipstalenservice Gratis bezorging. Wil je de wandtegels in de badkamer, keuken of woonkamer op een leuke en zeer decoratieve manier decoreren, maar weet je.


Of gebruik het in de keuken! Bij afname van rollen betaal je € per rol i. In de laatste tientallen jaren is retro design in toenemende mate populair geworden op tal van interieurgebieden en zo ook bij behang.

Specifieke kleurstelling en geabstraheerde en ook veel afgeronde vormen zijn hierin toonaangevend. Karaktervol zijn deze retro behang dessins te noemen. Winkelwagen Javascript is uitgeschakeld.


Wegens problemen bij de fabrikant kunnen wij helaas tot nader order bijna geen plakfolie uitleveren. Wij hebben nog steeds plakplastic in onze winkel in Amsterdam. Het is echter te weinig om ook op de webshop te zetten. We zitten namelijk helaas te vaak zonder voldoende voorraa die we dus niet meer aangevuld krijgen.


Voor goedkope plakfolie kun je terecht bij Kwantum. Zo zorg je voor minder inkijk, maar belemmer je tegelijkertijd de lichtinval niet. Ideaal als je grote ramen hebt of een voordeur met veel glas hebt. Plakplastic dekt namelijk maar een deel van het glas af. Met het plakplastic met stippen en ruitjes wordt menig kinderkamer gedecoreerd.


Maar niet alleen de slaapkamer van de kinderen, ook volwassenen houden van frisse kleuren en printjes. Er is geen verschil tussen raamfolie en glasfolie. Wat is het verschil tussen raamfolie en plakfolie ?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts