maandag 13 juni 2016

Bedsprei kwantum

Bedsprei kwantum

Verzending vanaf €in uur. Bekijk onze leuke collectie plaids en grandfoulards, in allerlei kleuren en soorten. Ga bijvoorbeeld voor een grof gebreide plai fleeceplaid of plaid met leuke print.


Wat je keuze ook is, je bent altijd verzekerd van de allerlaagste prijs. Kwantum , daar woon je beter van! Ze bieden tegelijkertijd een kans om de stijl te benadrukken die je wilt laten zien. Eigentijdse woonartikelen tegen de laagste prijs van Nederland. Van meubels tot vloeren en van gordijnen tot woonaccessoires.


Om je beter en persoonlijker te helpen, gebruiken wij cookies en vergelijkbare technieken. Met de cookies volgen wij en derde partijen jouw internetgedrag binnen onze. Geef je bed de finishing touch met een mooie bedsprei. Onze gequilte bedsprei is een makkelijke manier om warm te blijven tijdens koude nachten. Het dubbel gekleurde ontwerp in combinatie met de gequilte ruiten maakt de sprei een perfecte, decoratieve toevoeging aan iedere slaapkamer.


De verfijnde microvezel is zacht bij aanraking en voelt comfortabel aan de huid. De bedsprei heeft een dunne laag. Bedspreien bij de Bijenkorf. Kies de sprei die past bij de sfeer van jouw slaapkamer op leenbakker.


Een sprei geeft je slaapkamer een warme en sfeervolle uitstraling. Wikkel jezelf in deze knusse deken of drapeer ‘m over een fauteuil. Bekijk onze uitgebreide collectie woontextiel, met daarin woon- en sierkussens, plaids en tafelkleden en placemats in allerlei soorten en maten. Wat is het toch zalig, om na zo’n lange dag in bed te kruipen, onder je heerlijk warme lakens en je nog warmere sprei. In ons assortiment spreien van hoge kwaliteit kies je de bedsprei van jouw dromen!


Ons assortiment bevat meerdere bedspreien , dekens en plaids met stuk voor stuk bijzondere dessins, gemaakt van de zachtste materialen. In de online shop van de Bijenkorf kan jij je hart ophalen aan prachtige bedspreien van hoogwaardige kwaliteit. Kies dit bedlinnen om je bed te verfraaien of haal het in huis voor extra warmte in de slaap- of woonkamer.


Deze items zijn in zowel kindermaten als in de grootste lits-jumeaux maten verkrijgbaar. Er zijn bedspreien die de afmetingen van je bed hebben en dienen dus echt als bedsprei. Hoewel je ze natuurlijk ook kunt gebruiken voor op de bank of tijdens een lange reis in de auto of het vliegtuig. Natuurlijk is een bedsprei niet alleen handig, het zorgt ook nog eens voor een sfeervolle kamer.


Bedsprei kwantum

Een bedsprei van Auping maakt de slaapkamer echt af. Onze spreien zijn extra groot en dekken het hele bed af. Het assortiment bedspreien bestaat uit verschillende kleuren, materialen en weefsels.


Je ontvangt een gratis levering t. Spreien zijn mooi en fuctioneel. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts