vrijdag 24 juni 2016

Atelier domstad

Hiernaast plaatsen en leveren wij verschillende soorten monumentaal glas, monumentaal isolatieglas en bieden wij werkplek mogelijkheden voor kunstenaars. U kunt bellen of e-mailen voor een afspraak op het atelier of bij u thuis. Mocht u langs willen komen, bel dan bij voorkeur voor het maken van een afspraak zodat wij tijd voor u vrij kunnen maken.


Super goede tips van Sebastiaan over de tijdsgeest van het huis en wat een logisch ontwerp zou zijn. Precies wat ik bedacht had. Atelier Domstad heeft nieuwe glas-in-loodramen.

Wij hebben een vakkundig team van medewerkers in de binnen en buitendienst dat flexibel en snel kan inspelen op kleine en grote opdrachten. Restauratie van glas in lood ramen en het nieuw maken van ramen voor Villa Mazerate te Noordwijk. Vereisten : Ruime ervaring met snijden en zetten van. Wij leveren ons glas-in-lood aan particulieren en bedrijven in heel Nederland. Support bij ontwerp was matig, al zien de glas in lood ramen er wel mooi uit.


Het plaatsen van de ramen was echt ondermaats. Zelfs nadat ze een tweede keer zijn langs geweest om delen te herstellen. Mozaïekglas Glas In Lood Kunst Glas-in-loodramen Ramen Tiffany Art Deco Utrecht Werkplaats.


Naast het restauratie en reproductie van glas-in-lood (in isolateiglas), zandstraalwerk en brandschilderwerk, maken wij.

Welkom bij glas in lood atelier Domstad Voor alle glas in lood technieken als Brandschilderen zandstralen en ontwerpen Het glas in loog atelier in. Het aangetaste deel van het kozijn wordt verwijderd en hersteld. Is plaatselijk herstel niet mogelijk? Geen probleem, wij kunnen u tevens nieuwe kozijnen aanbieden. Bezoek aan glas in lood atelier Domstad : Op zaterdag juni hebben glasliefhebbers een bezoek gebracht aan het glas in lood atelier Domstad in Utrecht.


Door Sebastiaan Rietkerk, één van de eigenaren van het atelier , hebben wij een rondleiding gekregen en een demonstratie in het maken van glas in lood. This Pin was discovered by Leonie De noo. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Gezien de huidige eisen waaraan een gebouw moet voldoen moeten er soms creatieve oplossingen gezocht worden op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid en isolatie. Een aanvraag indienen Aanmelden. Tiffanylampen Welkom bij dé grootste atelier -speciaalzaak op gebied van Tiffanylampen. Glas in lood atelier Domstad uit Utrecht levert glas in lood in heel Nederland. Ella van der Meulen heeft functie op zijn of haar profiel.


Zoek op Infobel andere bedrijven in de categorie Glas-In-Lood-Ramen tot Utrecht. Website voor het grootste glas in lood atelier van Nederland. Klanten hebben onder anderen de mogelijkheid om offertes aan te vragen,.


Soms is reparatie aan huis ook mogelijk, maar als het paneel in een te slechte staat is werken we liever in het Atelier. Zo beperken we de kans op vervolgschade.

Een glas-in-lood raam kan in de volgende gevallen gerepareerd worden: Het is een niet te oud en niet te nieuw raam, waarvan het lood nog flexibel is. Vind direct ambachtslieden in jouw regio. Makkelijk online offertes aanvragen en direct contact met de vakman of -vrouw. Ook kun je specifiek zoeken op ambachtslieden.


Domstate is gerealiseerd in een pand aan de Beneluxlaan, vlak bij het park Transwijk en.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts