donderdag 2 juni 2016

Patineerolie lood

Door het gebruik van patineerolie behoudt het bladlood een egale kleur en voorkomt het streepvorming. Bij de juiste verwerking van het bladloo overleeft het lood het gebouw. Scherpe prijs, snelle levering. Goedgekeurd door de LSA (Lead Sheet Association) uit het Verenigd Koninkrijk.


De bakermat van de Loodmarkt. Dit bladlood wordt veel op daken van huizen gebruikt om waterdichte afsluitingen te maken.

Patineerolie voor de behandeling van bladlood. De metalen ondergaan een strenge kwaliteitscontrole voordat het lood wordt omgesmolten naar nieuw lood. Door de zelfklevende laag wordt het opwaaien van bladlood met een dunnere dikte voorkomen.


De zelfklevende butyllaag hecht goed op alle voorkomende bouwmaterialen mits deze schoon en vetvrij zijn. Toepassingen: kozijnloo loodloketten, lood om de schoorsteen, waterdicht aansluiten van kieren tussen twee bouwdelen, reparatie van bestaand lood. Van bladloo lood op rol, ballastlood en bloklood tot loden dakdoorvoeren, kiezelbakken en loodkorrels. Dit milieubewuste merk verwerkt oud lood tot nieuw bladlood.


Lood kopen doe je bij dakenlood. Het lood wordt geproduceerd van schroot en oud lood , dat metaalhandelaren leveren aan Uzimet.

U gebruikt een gedateerde browser. Upgrade your browser today to better experience this site. Eenvoudig patineerolie inwrijven met een zachte doek is voldoende en voorkomt de vorming van vlekken en strepen. Het is verstandig om de boven -en onderzijde te patineren. Patina is ook een algemene term om aan te duiden dat een bepaald object uitstraalt de tand des tijds te hebben doorstaan, zoals leer en steen.


Voorkom witte loodstrepen op dakpannen en ramen door het bladlood direct na verwerking te behandelen met patineerolie. Door patineerolie behoudt bladlood een egale kleur en voorkomt het streepvorming. Bestel professionele materialen online via klusleverancier. Patineren in één richting (horizontaal of verticaal). Zo wordt vervuiling van dakpannen en ander omliggend werk voorkomen.


Een inhoud van liter is goed voor ca. Bestaand lood schoonmaken en ontdoen van witte uitslag. Door lood te behandelen met patineerolie behoudt het zijn egale, grijze kleur en wordt vervuiling door uitspoeling van loodoxide voorkomen.


De producent van dak afvoeren en zetwerk producten voor dak- en installatiebranche. Wat we u wél graag willen vertellen is dat u bij Dakenlood. Niet voor niets zijn wij dé online loodgroothandel voor heel bouwend Nederland. Alles met lood wat een echte vakman nodig heeft.


In onze webshop vindt u een groot assortiment voor alles op het gebied van lood binnen de bouwsector.

Heb je langere lengtes nodig? Gebruik daarvoor een blikschaar of een breekmes langs een stalen liniaal. Om oxidatie tegen te gaan, raden we aan om het lood met patineerolie te.


Bij blootstelling aan de buitenlucht wordt aan het loodoppervlak langzaam en geleidelijk een sterk hechtende en vrijwel onoplosbare oxydelaag gevormd met een zilvergrijze natuurlijke kleur (patina.). Rollen lood vanuit voorraad bij Dakenlood. De standaardlengte van een rol bedraagt meter, maar naarmate de dikte van het lood toeneemt, neemt ook het aantal kilogram per vierkante meter toe.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts