woensdag 8 juni 2016

Iittala alvar aalto

Iittala alvar aalto

Kies uit 3producten vanaf € 95. Duizenden tevreden klanten - Webshop met jaar ervaring in de branche. Fantastische aanbiedingen.


Compared to the decorative objects of the time, the simple yet organic shape of this vase was a revolutionary statement. In het Paimio Sanatorium in het Finse Turku hangt een schilderij aan de muur dat ieder bezoeker zal opvallen. Het kleurrijke werk heeft een soort grote, open V-vorm en oogt als abstracte kunst. Verrattuna aikakautensa koristeellisiin esineisiin maljakoiden yksinkertainen ja orgaaninen muoto oli vallankumouksellinen. Koop nu en verfraaien van uw huis!


Deze vaas is vervaardigd uit hoogwaardig mond geblazen glas. Dit heeft als resultaat dat het glas erg sterk is en dit garandeerd dan ook een lange levensduur. De Aalto vaas is mondgeblazen waardoor de dikte van het glas varieert en iedere vaas uniek is. De vaas is niet vaatwasmachinebestendig. De schaal wordt gezien als een icoon van modern design en is ideaal voor kleine hapjes, nootjes en olijven.


De geschiedenis van de aalto vaas is uniek. Met deze schaal heb je een stukje iconisch design in huis. Het ontwerp is gebaseerd op de. Deze heldere doet bloemen fantastisch uitkomen.


Door het aparte design, is deze sierlijke vaas een mooie toevoeging aan het interieur. Uur Besteld = Morgen In Huis! Gratis verzending Ook avondbezorging Shop bij fonQ! De Finse architect en meubelontwerper geldt als de vader van het renovme en heeft in eerste instantie op het gebied van de organische constructie (Organic Architecture) een naam gemaakt.


Vele artikelen van iittala op voorraad en snel leverbaar. Koop en verkoop iittala alvar aalto vaas eenvoudig op Marktplaats. Alvar Aalto meubels, lampen en accessoires bij AmbienteDirect.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Bekijk de nieuwe collectie van Iittala online bij de Bijenkorf.


Iittala alvar aalto

Webshop voor Iittala Aalto - duizenden tevreden klanten. Persoonlijke klantenservice. Today, Iittala ’s design story is known worldwide. The names of Alvar and Aino Aalto have been connected to Iittala since the beginning.


As an authorized iittala and Artek retailer, we offer the. Met de tijdloze objecten van dit Finse designmerk koop je niet zomaar iets moois, maar ook iets dat je dagelijks kunt gebruiken. De meeste collecties bestaan al tientallen jaren en zijn uitstekend met elkaar te combineren. Met Iittala heb je prachtig Scandinavisch design in huis dat je leven lang meegaat.


Aalto was een van de eerste en meest invloedrijke architecten van de moderne beweging in Scandinavië.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts