donderdag 23 juni 2016

Brocante nijmegen

Bespaar tot op uw reservering! Boek uw Hotel in Nijmegen online. Makkelijk, snel en veilig boeken! Uw boeking direct bevestigd! Snel en veilig online boeken. Lees echte reviews en boek nu!

Snel, eenvoudig, gemakkelijk. Reserveer online, laagste prijzen. Your browser does not support frames. Je vindt het historische pand waarin de winkel gevestigd is, aan de linkerkant van de St.


Binnen word je door eigenaresse Jeanette verrast met prachtige woonaccessoires, meubels en meer voor milde prijzen. Koop en verkoop nijmegen brocante eenvoudig op Marktplaats. Lokale aanbiedingen - Ga ervoor!


Het stikt in Frankrijk van de brocante markten. Eentje steekt er voor mij altijd bovenuit, dat is de markt in Maroilles.

Deze markt is eens per jaar, op vaderdag. Dit jaar waren we weer van plan om te gaan. Vorig jaar waren we toevallig op vakantie, daarvoor waren we. Koop of Verkoop nijmegen op Marktplaats. Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund.


Op jacht naar de mooiste brocante , en hopen op een mooie buit! En we genieten ervan, het is ook ons stukje quality time het is passie! En daar wilden we meer mee doen.


Zo is de Brocante Oud en Nieuw Webwinkel ontstaan, en zijn we regelmatig te vinden op brocante markten en fairs. Heel veel kijk en winkelplezier. Brocante Startpagina staat boordevol met links voor iedereen die van brocante wonen houdt. Je vindt er links over brocante , curiosa, woonwinkels, webshops en over vintage en brocante spullen.


En natuurlijk een overzicht van rommelmarkten en brocante markten. Philipse Koffie en Brocante ligt namelijk in het smalle straatje dat rond de Sint Stevenskerk loopt. Het is misschien wel een van de meest idyllische stukjes van Nijmegen. Op loopafstand van het Nijmeegse stadscentrum en het Centraal Station, bevindt zich Bed and Breakfast Le Rêve.


Hier kunt u overnachten vlak bij het centrum, maar ook als u langer in Nijmegen wil verblijven, kunt u le Rêve als uw vakantiehuis reserveren. U kunt hier gratis parkeren voor de deur.

Grote Curiosa en brocante markt in Wijchen. De kasteeltuin staat vol met ruim 1kramen. Vrije Markt Cuijk 2e Kerstdag geopend! Vind tweedehands in Gelderland.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts