maandag 20 juni 2016

Antiekwas

Bespaar tot wel via kiesproduct. Vind antiekwas donkerbruin het nu op Kensaq. Meubelwas of boenwas als terpentijnwas, briwax, kalkwas, vloeibare was, bijenwas, paraffinewas en al het andere om uw meubels mee te onderhouden uit voorraad leverbaar. De was is gemaakt van verschillende wassoorten (zoals bijenwas, carnaubawas e.d.) en zuivere terpentijn en geschikt voor alle houtsoorten.


Abbondanza donkerbruine antiekwas is een sterk gepigmenteerde boenwas om houtwerk te beschermen en te onderhouden, of om een laag krijtverf te patineren.

Deze antiekwas creëert een donker patina en geeft een laag krijtverf een oud en doorleefd effect. Werkwijze: 1: De was aanbrengen met een kwast of een pluisvrije doek. Het doel van een antiek was is uw meubel te ‘’verzorgen’’ en een mooie glans te geven. Niet de goedkoopste antiekwas maar echt een geweldig produkt om mee te werken. Iets anders komt er bij ons niet meer in!


Antiekwas van Les Ancies Ebenistes (afgekort LAE). Deze boenwas heeft een donker bruine kleur. Boenwas reinigt, beschermt en conserveert uw.

Keerzijde daarvan is echter dat het ook snel zacht wordt en dus vingertjes geeft als het oppervlak wordt aangeraakt. Hoewel ik eerder in het hoofdstuk wasproducten heb beweerd dat je met was geen hout kunt kleuren, is daar nu toch een uitermate positieve uitzondering op. Bescherm je (antieke) meubels met de Kruidvat Protect Bijenwas.


De bijenwas is samengesteld uit natuurzuivere grondstoffen en bevat carnaubawas en bijenwas. Leverbaar in de kleuren kleurloos, middenbruin en donkerbruin. Een goed alternatief voor , de antiekwas van De Vries.


Je kunt dit onderhoudsmiddel gebruiken op alle houten meubels met een wasafwerking. Gebruik de kleur welke het dichtst bij uw meubel in de buurt komt voor het mooiste resultaat. De kleurloze was enkel gebruiken op hele lichte houtsoorten! Kiwi antiekwas alternatief.


Het was verkrijgbaar in de bekende donkerbruine blikken. Deze uitstekende antiekwas hebben wij jaren lang gebruikt en met veel enthousiasme verkocht. Deze Bruynzeel boenwas beschermt, onderhoudt en verfraait uw houten (antieke) meubelen.


Aanbrengen met doek of borstel. Na minuten uitwrijven met doek of borstel voor een satijnglanzend resultaat. Donkere antiekwas voor een prachtige hoogglans.


De donkere antiekwas geeft een prachtige hoogglans en is door de beschermende harde laag sterk vuilafstotend.

Onze antiekwas zorgt voor een natuurlijke uitstraling van meubels. Het is een zeer hoogwaardige was op basis van bijenwassen en carnaubawas. Het reinigt en beschermt het meubel.


De was wordt veelal gebruikt om antieke meubelen van een nieuwe, frisse waslaag te voorzie. Deze was is gemaakt van Carnauba en Candellilla gemengd met ruwe bijenwas en terpentijnolie. De antiekwas voor een prachtige hoogglans.


Daarnaast zorg de het voor een natuurlijke uitstraling van meubels. Bijkomend voordeel van het in de was zetten is dat kleine krasje en vlekken minder zichtbaar worden.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts