maandag 27 juni 2016

Spiegelmeisje

Spiegelmeisje (hardcover). In het oude weeshuis waar ze woont. Wigersma weet te boeien, is een vaardig verteller en schrijft geestig’ De Volkskrant : ‘Tanneke Wigersma kan zo goed schrijven dat ze er, net als in haar eerdere boeken, een gevoelige snaar mee weet te raken. Keet ziet spoken, letterlijk.


Twijfelend sloeg ze linksaf en kon niet geloven wat ze zag. Ze zou haar huis bijna niet herkend hebben, als het felblauwe naambord niet bij de deurbel.

Het concept van de spiegelwereld met een historisch tintje is een leuke combinatie. Het is een vrij dun boek, 1pagina’s, en door de prettige schrijfstijl lees je het zo uit. Marleen blijkt opeens beland in een spiegelwereld. Ze kan niets meer lezen op school en zelfs haar hart klopt plots aan de andere kant van haar lichaam. Voor 23:besteld is de volgende werkdag al in huis!


Welkom bij Uitgeverij Boekscout! Goed dat je op onze website bent uitgekomen. Bij ons kun je met je boek altijd terecht.

Jouw boek verdient na al het werk dat je erin. Zoek een boekhandel in je buurt. Zeker, maar origineel is het allemaal niet. Het leest gemakkelijk en er worden geen moeilijke woorden gebruikt.


De hoofdstukken zijn kort en dat is voor een jeugdboek altijd fijn. Het einde had wat langer gemogen want hoe gaat het nu verder met Marleen? Wil je weten hoe het met het spiegelmeisje gaat? Hier zie je waar het boek te koop is.


De lezer laat zich al snel op sleeptouw nemen door het spookverhaal op een geheimzinnige locatie. Ook ziet ze een geestverschijning, een meisjesfiguur. Geef een reactie Reactie annuleren. Isabella, een meisje van vijf jaar, is dol op spiegels. Op een dag krijgt zij een bijzonder mooie spiegel van haar mama.


Wat Isabella nog niet weet, is. Ze keken door verschillende ramen ze zaten in dezelfde trein spiegelend glas bracht hen samen zodat hun gezichten één konden zijn. Haar beste vriendin woont aan de andere kant van de wereld.


Maar als de nood het hoogst is krijgt ze hulp.

Let op: om deze website goed te kunnen gebruiken is het noodzakelijk om Cookies aan te zetten. Dit product is op dit moment niet op voorraad in een van onze vestigingen. Recensies van boekenliefde.


Het spiegelmeisje Kijk, daar eens in de spiegel, een meisje. Een klein meisje ze voelt zich klein, dat zie ik aan haar lichaamshouding. Een traantje rolt over haar wang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts