donderdag 23 juni 2016

Behang roomblush

Behang roomblush

Altijd de beste kwaliteit en persoonlijke service, bezoek één van onze winkels. Speels behang voor elke kinderkamer en elke leeftijd! Het behang wordt specifiek per klant geproduceerd en kan niet teruggenomen worden.


Elke woensdag 12u gaan alle orders in productie, om de week erop de dinsdag te verzenden. Zo zie je direct wat een behangetje kan doen voor jouw kinderkamer en waarmee je het goed kan combineren. Deze maand met korting via Kinderkamerstylist.


Vele collecties online en vanaf €gratis verzending! Roomblush kinderbehang kopen bij de webshop van behangmijnwoning. Of bezoek één van onze winkels. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken. Houd je meer van een look met een knipoog naar vroeger? Dan vind je het Stripes en Regenbogen behang vast geweldig.


En natuurlijk mogen ook romantische prints niet ontbreken. Als je kijkt naar het Bloom of Eucalyptus behang op de muur is het net alsof je de wuivende takken kunt aanraken. Luxe behang met herkenbaar Art Deco motief. Waaier motieven of Hollywood spotlights zijn in dit vliesbehang te herkennen.


Behang roomblush

Verkrijgbaar in tinten, allen met glitters erin verwerkt. Eline Rousseau, ontwerpster en interieurstyliste. Wat begon met een collectie behangpapier groeide uit tot een volwaardig home label.


Behang roomblush , swallows light grey, rollen. Bij levering bleek het behang niet de juiste kleur. Het is licht grijs, maar met iets een groenige toon er in. Het merk groeide uit tot een volwaardig homelabel met behang , textiel en deco en werd verkocht via de klassieke verkoopkanalen. We kiezen winnaar, dus als jij wint mag je rollen behang kiezen.


Bekijk het gehele assortiment behang. Wil je bladeren, strepen of regenbogen op de muur? Of juist een mooie Kelim print in zachte kleuren? Het kan allemaal met de nieuwe behangcollectie van Roomblush. De nieuwe prints zijn joyful en gebaseerd op waterverf.


Dit geeft het behang een zachte en pure uitstraling met een nostalgische of zelfs romantische twist. Zowel in de slaapkamer, kinderkamer, of woonkamer. Je krijgt het effect van een geverfde muur, maar dan in behang.


Creëer een stoere kinderkamer met panters en beren of geef het interieur een echte blikvanger met een wand vol weelderige bloemen. Behang met een warm karakter, dat past bij elk type kamer. Creëer in no-time een gezellige sfeer in de kinderkamer, woonkamer of het kantoor. Het vliesbehang is verkrijgbaar op rol (telkens met banen van x 2cm).


Neem dan een kijkje op ons vorige blogartikel: alles over vliesbehang.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts