dinsdag 21 juni 2016

Antraciet beits

Tuinbeits tegen de laagste prijzen. GAMMA tuinbeits dekkend antraciet liter is ideaal voor het langdurig beschermen van bijvoorbeeld uw tuinhuis, schutting en pergola, ook als deze geïmpregneerd zijn. Deze glanzende, dekkende beits is een oplosmiddel houdend product en is beschikbaar in diverse dekkende en transparante kleuren. In ons assortiment hebben we zowel transparante als dekkende beits. Bij Praxis kun je kiezen uit diverse kleuren dekkende beits , bijvoorbeeld zwart, grijs of antraciet beits.


Bij GAMMA heb je veel keuze. Ook qua kleuren hebben we een ruim aanbod aan buitenbeitsen. Zo hebben we in ons assortiment dekkende buitenbeitsen, mooie transparante beitsen en varianten in moderne grey wash tinten. Een dekkende beits dringt in het hout door, geeft langdurige bescherming en biedt de mogelijkheid het hout een ander kleurtje te geven. Zo vind je voor iedere toepassing de geschikte beits.


Zorg dat je voor je gaat beitsen de juiste spullen in huis hebt zoals alle rollers, kwasten en spatels. Wil je graag de natuurlijke kleur van hout benadrukken, kies dan voor een mooie transparante beits in bijvoorbeeld de kleur mahonie of eiken. Koop en verkoop beits antraciet eenvoudig op Marktplaats.


Lokale aanbiedingen - Ga ervoor! De Rambo Pantserbeits schuur en tuinhuis zijdeglans dekkend antraciet liter beschermt jouw schuur of tuinhuisje tegen groene aanslag. Doordat dit transparante product een minimale hoeveelheid pigmenten bevat, wordt de houtkleur beschermd en de houtnerf geaccentueerd.


Cetabever Tuin Schutting Beits - Antraciet - L. CetaBever Schuttingbeits is een beits op waterbasis, verkrijgbaar in verschillende transparante. Roer de beits altijd goed door voor een egale kleur en een gelijkmatige glans. Blijf niet te lang in een natte beitslaag strijken. Strijk de beits goed uit in een dunne laag.


Antraciet beits

Breng liever twee dunne lagen aan dan één heel dikke laag. HK-Lazuur Antraciet grijs 5L Remmers tuinhout beits grijs. Bij besteding boven €5- gratis verzending! Tenco Beits tot goedkoper.


Platte kwast voor het verwerken van bijvoorbeeld blanke lak, tuinbeits etc. Het hout krijgt de charme van doorleefd hout, zoals oude steigerplanken. Steigerhout Beits Antraciet -Wash. Door de transparante werking van het steigerhoutbeits blijft de natuurlijke houtstructuur zichtbaar. De beits biedt een bescherming tot jaar, is waterafstotend en vocht- en.


Voor 21:uur besteld = morgen in huis! Het hout is gespoten met een antraciet kleurige steigerhout beits. Deze planken zijn ruw en dus niet glad geschuurd. Wij bieden tevens een beits aan in onze shop met exact dezelfde kleur. Transparante beits kopen bij HORNBACH.


Hout kan je natuurlijk overschilderen met verf. Maar als je de houtstructuur graag zichtbaar wil houden, dan kun je beter transparante beits gebruiken. Geschikt als dekkende afwerking op kaal of eerder dekkend afgewerkt hout.


De vochtregulerende beits voorkomt hierdoor blaarvorming. De perkoleum beits van Koopmans behoudt zijn glansbehoud en kleurechtheid.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts