woensdag 1 juni 2016

Gietijzeren waterpomp

Gietijzeren waterpomp

Gietijzeren Waterpomp Van Top Kwaliteit. Bestel Boven €= Gratis Verzending! Ergebnisse von Suchmaschinen! Krachtige capaciteit tot 13. Zoek naar hand waterpomp op de nieuwe KensaQ.


Gietijzeren waterpomp

Koop hem nu voor euro;6de fraai afgewerkte gietijzeren handpomp standaard is universeel, en geschikt voor. Voor de beste gebruikerservaring, zorg ervoor dat javascript ingeschakeld is voor uw browser. Bekijk alles met gietijzeren waterpomp ! Nostalgische , handpompen JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. Tuinmeubelen, grasmaaiers.


U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Of op een regenwaterreservoir dat u onder de grond kunt inbouwen. De handpomp vastgemaakt tegen een grote rechtstaande balk, tegen een tuinmuur, tegen een grote boom of uw tuinhuisje, met uw handpomp beschikt u altijd over vers water. Oude gietijzeren waterpomp , ideal 3. Te koop aangeboden een oude gietijzeren waterpomp. Ik vermoed het merk ideal en typenummer 3. Deze waterpomp is volledig met de hand te bedienen en zeer eenvoudig uit te gebruiken.


Terwijl het handvat op en neer beweegt, wordt water uit de grond gepompt en stroomt het uit de waterkraan. Deze handpomp kan eenvoudig geïnstalleerd en gemonteerd worden. Met een gewicht van 1kg is hij duurzaam en zal jarenlang meegaan. Deze klassieke gietijzeren handpomp is gemakkelijk aan te sluiten op uw watertoevoer, en geeft u de mogelijkheid om. Revisie set voor gietijzeren handpompen met zuigmanchet, rubberen flens en klepafdichting.


Eenvoudig zelf te plaatsen zodat de pomp weer goed werkt. Antieke gietijzeren waterpomp. Indien u deze pomp daadwerkelijk wilt gaan gebruiken om water op te pompen dan zullen de rubbers etc. Specialistisch advies nodig? Een fraaie gietijzeren handpomp in uw tuin staat mooi en kan bijvoorbeeld worden gecombineerd met een watervat langs de hemelwaterafvoer.


Het grote voordeel van een handpomp is dat deze werkt op mankracht en niet op elektriciteit. Hallo iedereenIn de tuin dat ik vol op aan het aanleggen ben staat er sinds rond de zestig jaar een waterpomp. Cht eye-catcher bij een put of bij een vij. OK Onze website maakt gebruik van cookies om goed te kunnen functioneren. Klik hier om onze privacy verklaring te lezen.


In de 19e eeuw kwam de gietijzeren pomp in zwang. Deze werd in serie geleverd door tal van ijzergieterijen. Door de fraaie afwerking van het gietijzer is deze handpomp een absolute blikvanger in uw tuin, en pompt u gemakkelijk water omhoog.


Gietijzeren waterpomp

De gietijzeren handpomp is gemakkelijk te instaleren, en heeft een maximaal bereik van meter. De pomp is voorzien van een gietijzeren behuizing, welke garant staat voor jaren lang gebruik. Grote zware gietijzeren waterpomp - Gewicht kilo - Zeer g. In sommige zuiger zit een gietijzeren klep met rubber dichting) De buitenste dichtingsring van de zuiger, bestaat uit leer. Als deze dichting versleten is moet je die vervangen.


Omdat we zelf veel waterpompen op voorraad hebben en een nauwe samenwerking hebben met veel waterpomp leveranciers, kunnen we u snel leveren en in veel gevallen een oplossing bieden. Mede hierom is Waterpompshop.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts