maandag 20 juni 2016

Geurkaarsen bridgewater

Ontdek ons unieke assortiment geurkaarsen. Vandaag bestel morgen in huis! Maak van jouw huis jouw thuis. Laat je inspireren door het aanbod. Shop jouw artikelen bij Wehkamp.


Vind items binnen jouw budget.

Kies uit producten vanaf € 195. Steek af en toe een geurkaars aan en verwelkom gasten met een heerlijke geur in huis! Bij Intratuin vind je diverse soorten, van geurkaarsen in een glas tot geurtheelichten. Geurkaarsen geven een zachte geur af die zich natuurlijk verspreidt.


Eenvoudig online besteld in onze webshop. Luxe geurkaarsen , geurstokjes en andere geurproducten. Met deze kaars kun je thuiskomen! De kaars is gram en wordt geleverd in leuk doosje.


Hamamdoeken en BeachSticks koop je natuurlijk bij Platja.

De mooiste hamamdoeken in verschillende afmetingen en frisse kleuren. Altijd voordelig geprijsd. De votives zijn per stuk verpakt in een fraaie, passende verpakking. Het voordeel hiervan is bovendien dat de geur optimaal blijft.


Bridgewater heeft ook votive candles ( geurkaarsen ) in haar assortiment. Het warme licht wat van de geurkaarsen komt creëert een warme en huiselijke sfeer. Daarnaast zorgen geurkaarsen op een sfeervolle manier voor een verspreiding van een heerlijk aroma door de ruimte waar de geurkaarsen branden. De geursterkte kunt u bepalen d. De homepagina van de online webwinkel. Deze website gebruikt cookies om het bezoek te meten, we slaan geen persoonlijke gegevens op.


Eerst thuis bewonderen, achteraf betalen! Resultaat 1–van de resultaten wordt getoond. Heerlijke geur voorin huis! Alles wat je gelukkig maakt in en rond het huis vind je bij Winkelbijons. Bij IKEA vind je geurkaarsen in diverse kleuren, maten, met of zonder glazen pot.


Dat gaat lekker ruiken in huis! Bekijk alle geurkaarsen op IKEA. Niet alleen aardewerk, maar ook theedoeken, blikken en melamine servies hebben wij in. Veel soorten geuren verkrijgbaar.

Geniet van dit klassieke merk. Wij hebben ook een passend glaasje waar je het geurkaarsje in kunt plaatsen. Geur is een belangrijke sfeerbrenger in huis. De Amerikanen weten het al jaren.


Deze geurkaarsjes moeten altijd gebrand worden in de daarvoor bestemde smalle glaasjes. Doet u dit niet dan branden ze niet helemaal op en branden ze ook geen uur !

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts