vrijdag 17 juni 2016

Pure en original krijtverf

Bedspreien, plaids en dekens. Bekijk het volledige aanbod online! Kies uit kalkverf, krijtverf of onze unieke betonlook verf. Bezoek een van onze dealers.


Voorkom dan teleurstelling en doe je aankoop bij een dealer van ons, en laat geen andere verf inkleuren met onze kleuren. De kwaliteit, eigenschappen en uitstraling van onze verf wordt bepaald door zowel de basis, als de pigmenten.

Wilt u de verfkleur eerst in het echt beleven? Vervang je één van deze twee door een ander merk, kan het resultaat tegenvallen. Banken worden gesierd door warme dekens en zachte kussens, kleden verwarmen de vloer, we genieten van knusse avonden in de tuin rond het houtvuur, gekleed in hand gebreide truien en laarzen. Specialistisch advies nodig? Voor 23:bestel is morgen thuis!


Vooraf, achteraf of gespreid. Ervaar het gemak van Wehkamp. De Duitsers zijn bang voor inbraak en diefstal, maar slechts weinigen hebben een kluis in het appartement of in het huis.


In plaats daarvan brengen ze hun waardevolle bezittingen liever naar een bank en huren ze er een kluisje.

De aantallen stijgen, de banken en spaarbanken kunnen niet klagen over een gebrek aan interesse in hun kluisjes. Zo zacht en poederachtig, je zou het haast willen aanraken. Pure en tot goedkoper.


De kleuren zijn intens en krachtig. Een meer romige creme of poederige pastel kleur heb je nog nooit gezien. De extreem matte krijtverf , poederachtige fresco (kalkverf) en betonlook Marrakech Walls veroveren al snel het hart van menigeen.


Klik hier voor praktische informatie over de verf. Door de krijtverf af te werken met. Classico krijtverf is licht afwasbaar, het beste is de verf te beschermen bij gebruik in de badkamer en keuken. Fresco kalkverf is 1 mineraal en zeer milieuvriendelijk.


Rendement: - mper liter. Deze verf is alleen als muurverf geschikt. Je kunt een keuze maken uit 1fantastische kleuren kalkverf!


De verf, die op traditionele wijze wordt berei is uitstekend in staat om het buitenwerk een volledige metamorfose te laten ondergaan. Bewerk alle scheuren en putjes met een houtvuller en schuur daarna glad. Krijtverf en kalkverf voor buiten. Om het bloeden van het hout te vermijden eerst een laag Omniprim voor hout aan brengen alvorens af te schilderen.


Het de grootste assortiment uit meer dan honderd shops. De kalkverf en krijtverf hebben een zeer hoog rendement.

Loop eens binnen bij Van Losenoord Schilder Stylist Stoffeerder Putten de sterdealer met alle producten op voorraad. Vind je kleuren kiezen moeilijk? Onze stylisten helpen je graag. Houdbaarheid: Waterbasis verf altijd tegen vorst en hoge temperaturen beschermen.


En je kunt deze mooie krijtverf online bestellen in onze webshop. Deze fixatie is eenvoudig te verwerken met een kwast of roller.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts