woensdag 29 juni 2016

Fotolijst voor 4 foto's 10x15

Kwaliteit zonder compromissen. Nu bestellen al vanaf € 195! Bestellen, Invullen, Weggeven. Transparante houtstructuur. Revolutie op de fotomarkt! Uw foto als ultraHD-afdruk.

Extreme scherpte en resolutie. Specialistisch advies nodig? Vind je baby-uitzet bij Wehkamp. Kies uit 1producten vanaf € 95.


Wij hebben een gigantisch ruim aanbod aan fotolijstjes 10xin verschillende kleuren en materialen. Moderne kunststof lijst met leuke verspringende details wat de lijst diepte en een speels uiterlijk geeft. Fotolijsten zijn perfect om je interieur op te vrolijken.


Uiteraard zal dit fraaie item prachtig op je dressoir of je nachtkastje staan.

Javascript in uw browser te activeren. Of wat dacht je van wit voor je wintervakantie foto of trouwfoto. Waar het fotolijstje voor wordt gebruikt en waar het komt te staan, zijn factoren waardoor je wellicht een specifiek materiaal zou willen voor je nieuwe fotolijst. Wanneer men grotere aantallen fotolijsten nodig heeft, wordt er over het algemeen gekozen voor voordeligere materialen.


Of kies voor een kleinere collage fotolijst , waarmee je ruimtes zoals het toilet, de gang of de studeerkamer dat persoonlijke tintje kunt geven. Alles voor jou en je kindje! Of u vergoot de foto en koopt er een fotolijst 40xomheen.


Onze fotolijsten worden gemaakt in onze eigen ambachtelijke lijstenmakerij en daar werken deskundige vaklieden vakkundig aan de mooiste lijsten. Lijst je mooiste herineringen in en geef je interieur een zeer persoonlijk. Door een fotolijst aan de muur te hangen, krijgt uw interieur sfeer en een persoonlijke touch. Met deze zwarte fotolijst geeft u uw speciale foto een mooi plaatsje.


De fotolijsten van Signerie zijn zeer divers en komen in vele soorten en maten. Je vindt het allemaal bij Acaza. Multi- fotolijsten zijn een vrolijke én handige interieurdecoratie.


Shop jouw fotolijsten makkelijk en snel op hema. Met staander aan de achterzijde zodat de lijsten kunnen staan. Als jij mooie foto’s hebt gemaakt wil je die natuurlijk ook laten zien!


Bij Xenos ben je aan het juiste adres voor fotolijsten.

We hebben ze namelijk in allerlei soorten en formaten. Neem bijvoorbeeld dit basic model. De lijst is stijlvol in zijn eenvoud en verkrijgbaar in diverse kleuren en formaten. Ook te gebruiken zonder passe-partout, voor een grotere foto.


De doorzichtige voorkant is van lichtgewicht kunststof. Dit is minder breekbaar dan glas en dus gebruiksvriendelijker. Verwijder de beschermfolie voor gebruik.


Een fotolijst met formaat 10xis de kleinste lijst en prima geschikt voor het standaard fotoformaat 10x15. In deze rubriek vind je al onze 10xfotolijsten in verschillende materialen en kleuren. Onze 10xlijsten zijn ruim in voorraad en kunnen snel geleverd worden. Met het klassieke formaat fotolijst 10xhaalt u meer persoonlijkheid in huis.


Wanneer je een foto hebt bestaat er een grote kans dat je deze aan je muur op wilt hangen. Dit kan uiteraard niet zomaar, want. Blokker heeft fotolijsten in vele verschillende maten en uitvoeringen.


Zo hebben wij altijd wel een fotolijst die past bij jouw favoriete foto’s. Deze fotolijst 50xis perfect om grote foto’s in te plaatsen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts