maandag 6 juni 2016

Alessi design

Naast design ook inspiratie én advies? Ontdek alle tips, trends en woonstijlen online. Ontdek de mooiste merken en artikelen online bij de Bijenkorf. Publiceer alles van boeken en brochures tot digitale magazines, e-books en meer.


Bespaar tot wel via kiesproduct.

Alessi design prijzen vergelijken. De producten zijn handig te gebruiken en tegelijkertijd ook prachtig om te zien. Schalen, klokken , fruitschalen, voorraadpotten : bij dit Italiaanse merk vind je woonaccessoires in alle soorten en maten. Dienbladen, kookwekkers en schalen: bij het Italiaanse merk vind je woonaccessoires in alle vormen en maten.


De prachtige producten worden door een team van ontwerpers, koks en cultuurhistorici ontwikkeld. Een bjizondere samenstelling! De collectie bestaat onder andere uit fruitschalen, klokken, spiegels en voorraadpotten in alle kleuren en maten.


Designer products are the result of the constant reconciliation of art and industry, of the “Immensity of Creative Potential” and the needs of the market.

Kies uit 3producten vanaf € 95. Het zijn zeer doordachte producten die door uiteenlopende vaklui worden ontworpen. Op de een of andere manier komt dat neer op een combinatie van serieuze toewijding met een speelse uitwerking.


Precies zoals Italianen kunnen zijn. Altijd weer vallen ze op door de bijzondere vormgeving en de fraaie, felle kleuren. Het merk heeft een uitgebreid assortiment, varierend van horloges en.


Zo goed als nieuw Verzenden. België en Zwitserland worden belangrijke Europese afzetmarkten naast Italië. De citruspers Juicy Salif is een zeer bekend ontwerp van hem.


Creëer digitale en gedrukte posters, magazines, boeken, enz. Vanaf € gratis verzending. Vergelijkbare zoekopdrachten voor. Ook bij de serviezen wordt er altijd met een designer samen gewerkt. Designobjecten voor huishoudelijk gebruik, maar dan wel van bijzondere klasse.


Onder wie Philippe Starck, Ettore Sottsass, Alessandro Mendini en Ron Arad. Wilt u dit jaar geen grote boom, maar een serie kleine boompjes met een vrolijk design ? Kies bijvoorbeeld voor de iconische Anna G.

Het vloeiende design volgt de lijnen van de kamer en maakt zich hierbij passend aan elk interieur. Bekijk het assortiment op Surprisekookgerei. Vooral de designschalen zijn beroemd geworden, zoals de Blow Up. Ze laten dus niet alleen uw design hart sneller kloppen, maar maken het koken ook nog eens een stuk makkelijker.


Designklassiekers zoals de legendarische citruspers Juicy Salif van Philippe Starck of de populaire Birillo badkamerserie van Piero Lissoni worden. Materiaal hoogglans rvs met aan zijde het dressed motief. De messen uit deze serie zijn gemaakt van Monoblock staal. Dan bent u hier op de juiste plek.


En deze mooie voorraadpot verdient natuurlijk een plekje in het zicht. Heeft u niet zo’n grote boom in huis en bent u op zoek naar kleinere kerstversiering?

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts