donderdag 9 juni 2016

Paarse muurstickers

Goedkope paarse muurstickers. Iets fout gegaan bij het monteren? Geen paniek, op al onze producten zit montage garantie! Foutje gemaakt bij het monteren? Wij maken goedkoop alle soorten stickers.

Kies uit producten vanaf € 140. Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Hou je van bloemen en vlinders? Dan zijn deze muurstickers bloem wat voor jou. Het ontwerp bestaat uit drie paarse bolvormige bloemen, drie vlinders en wat slierten en sterretjes.


De elementen kun je afzonderlijk van elkaar op je muur plakken voor je. Leuk voor in de woonkamer!

Leuke muursticker met paarse bloemen. Leuk voor de kinderkamer in Scandinavische stijl, maar ook voor de woonkamer of je eigen slaapkamer of werkkamer. De genoemde maat is de afmeting van het vel waarop de stippen muurstickers worden geleverd.


Muursticker set stippen - Paars. Een sticker met een schattige en mooie paarse eenhoorn, perfect voor de babykamer en de slaapkamer van je kindjes! Wilt u de kamer van uw kleine kinderen graag een keer goed opfleuren?


De leuke kinderkamer muurstickers bieden u de kans om dit op een unieke manier te doen. Maak de slaapkamers helemaal in orde met onze eenhoorn muurstickers. Vergelijk goedkope, leuke woonaccessoires van de beste merken in alle hippe stijlen Bekijk aanbiedingen en bestel online voor de laagste prijs! Deze muursticker met prachtige paarse bloemen, bloemblaadjes en vogels geeft sfeer en kleurrijke uitstraling aan elke kamer. Deze vlinders zijn een opfleuring voor ieder interieur en kunnen eindeloos gecombineerd worden.


Deze stickers kunnen behalve op de muur ook op de koelkast of deur worden geplakt. Dé Sticker Webshop van Nederlan Eigen ontwerp. Snel in huis Veelal gratis verzonden.


Stippen muurstickers passen overal.

Verkrijgbaar in de mooiste kleuren en in verschillende maten. Eenvoudig aan te brengen en laat geen resten achter. Onze muurstickers zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De muurstickers zijn eenvoudig aan te brengen en laten geen resten achter bij het verwijderen. Productomschrijving donker paarse strikjes muurstickers.


Strikjes muurstickers zie je tegenwoordig steeds vaker! Dat is ook niet zo gek want ze geven een onwijs gave sfeer aan de babykamer! Bij deze paarse strikjes set ontvang je losse stickers die je helemaal zelf kunt plakken.


Met de muurstickers van Wall-Art maak je eenvoudig een echte paardenkamer. In de online shop van wall-art. Bibi en Tina, maar ook van Edition Boiselle.


Combineer met een sierrand om het helemaal af te maken. Prachtige muursticker tak met mooie paarse bloemen en vogelkooi. Afmeting op de muur 143cm hoog en 180cm breed.


Een super leuk om deze sticker boven een eettafel te plakken.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts