donderdag 30 juni 2016

Lechuza plantenbakken

Alle plantenbakken vind je op beslist. Bestel snel jouw plantenbakken. Shop direct online op beslist. Het grootste online winkelcentrum. Bespaar tot wel via kiesproduct.


Mis niets meer Bij ons zijn er exclusieve acties, mooie nieuwe producten en decoratietips.

Meld u nu aan en ontdek wat LECHUZA allemaal te bieden heeft. Plantenbakken zijn bij Tuindirect tegen de scherpste prijzen te vinden. Wel raden we een inzethoes aan om te zorgen dat het water niet onder de wortels komt te staan. Lechuza sierpot voor hydrocultuur. Met LECHUZA-plantenbakken inclusief aarde-watergeefsysteem wordt de natuur als het ware nagebootst.


Ze zijn zelfs voor buiten geschikt: overtollig regenwater loopt eruit - maar het waterreservoir blijft gevuld en zorgt voor de bewatering van uw planten. Daarbij bieden zij zoveel functionele voordelen, dat ze niet te vergelijken zijn met conventionele plantenbakken. Gratis retourneren dagen bedenktijd Snel in huis.

Ga naar zoeken Ga naar hoofdinhoud. Ontdek ons ruime assortiment! Bloembakken online bij LIDL. De hoogste kwaliteit voor de laagste prijs. Bekijk ons gehele tuinaccessoires assortiment online.


In een handomdraai bij u geleverd. Snel en betrouwbaar - Gratis verzending! Gemak is ons uitgangspunt wanneer het gaat om het materiaal en het gebruik van onze bloempotten en plantenbakken. Voor iedereen die zonder veel moeite van mooie planten wil genieten, heeft LECHUZA plantenbakken ontwikkeld die alleen al door het design een waar sieraad voor huis en tuin zijn.


Vergelijk producten Verwijder alle producten. Wat LECHUZA -bakken van andere onderscheidt: Breukbestendig. Zelfs als de bak per ongeluk valt, breekt de stevige kunststof. Door een speciale afvoer voor overtollig water kan de bak ook buiten worden gebruikt.


Hier boven getoonde prijs betreft: Ø20cm of Lx B20cm. Ze zijn gemaakt van weerbestendig kunststof, dat op dezelfde manier gevlochten is als de op dit moment erg populaire lounge sets. Deze lechuze plantenbakken worden met binnenbakken en watergeefsystemen geleverd.


Deze Balconera Color ALL-IN-ONE plantenbak van LECHUZA is ideaal voor het toevoegen van wat groen of bloeiende planten aan je balkon. Deze alles-in-één-set bestaat hoofdzakelijk uit een elegante, hoogwaardige kunststof plantenbak die specifiek ontworpen is om eenvoudig en veilig aan elke balustrade bevestigd te worden.

Verkrijgbaar in drie maten en diverse kleuren. Het geïntegreerde waterreservoir zorgt voor een optimale watervoorziening voor de plant en de watermeter geeft aan wanneer u weer water moet bijvullen. In woon- of badkamer, op de vensterbank, op de eettafel - overal waar geen plaats is voor grote bloempotten, zorgt de nieuwe plantenbak van LECHUZA dankzij het watergeefsysteem met een reservoir van twee liter water voor een langdurige verzorging van uw planten en groene accenten.


Deze plantenbak is ook voor binnen te gebruiken!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts