woensdag 1 juni 2016

Matte blanke lak motip

Het beste matras voor de beste prijs, gratis thuisbezorgd. Moeiteloos en zorgeloos binnen 24u. Probeer Matt zelf kostenloos uit! Wil je meer weten over Matt? Veelgestelde vragen over Matt.


Motip Lak tot goedkoper. Gereedschap - Verf - Behang. Alles om te klussen op beslist. De blanke lak is krasvast, stootvast en is bestand tegen chemicaliën en weersinvloeden. K Matte blanke lak in Spuitbus SprayMax.


MoTip matte blanke lak spuitbus. SprayMax zorgt voor een matte uitstraling van de lak en is extreem krasvast. K spuitbus blanke lak mat is dankzij de 2-componenten tevens bestand tegen chemicaliën, thinner, is benzinebestendig en bestand tegen extreme weersinvloeden.


Matte blanke lak motip

Het afwerken met deze lak zorgt voor extra bescherming en is ter voorkoming van het losspringen van de steentjes op de lange termijn. De matte variant uit ons brede assortiment met blanke lakken. Goed geschikt om houtwerk mee af te werken.


Transparant en in een matte finish, voor het mooie resultaat dat je voor ogen hebt. De matte blanke lak is onder andere goed geschikt voor kasten en andere meubels, net als voor deuren en kozijnen. Nadat de kleur gespoten is, dient u een blanke lak spuitbus te spuiten. Wij hebben verschillende soorten glansgraden blanke lakken die over de kleurlak gespoten kunnen worden.


Matte blanke lak motip

Denk hierbij aan hooglans, mat en zijdeglans blanke lak. Blanke lak in hoogglans, zijdeglans en mat. Een hoogglans blanke lak zorgt voor een kristalheldere hoogglans van de autolak, waarbij een zijdeglans blanke lak tussen de matte en hoogglans blanke lak zit. Tegenwoordig is een matte uitstraling de trend.


Van specifieke producten voor de voorbehandeling (zoals filler, spuitplamuur, primer, zinkspray en ontvetter), afwerklakken (wit, zwart), afwerkingsproducten (zoals blanke lak en bijspuitverdunning) tot zeer specifieke lakken (zoals hitte bestendige lak , bumperspray en vinylspray). K blanke lak heeft een professioneel spuitbeeld en is krasvast en UV-bestendig. Wilt u Matten op Maat gemaakt?


Vraag hier Vrijblijvend een Offerte aan. Hittebestendige lak tot 800ºC in spuitbus. Hierna kunt u het onderdeel ontvetten, opschuren en met primer en kleurlak behandelen.


Deze matte blanke lak wordt geleverd in een 500ml spuitbus en is ook verkrijgbaar in een hoogglans variant. Deze lak is eenvoudig te polijsten, en daardoor zeer geschikt voor spot reparaties met oplosmiddelhoudende lakken. Hierdoor is de lak bijzonder geschikt om parket, houten vloeren, trappen, deuren en betimmeringen voor lange tijd te verzegelen. Parketlak is een glasheldere blanke lak , die door de unieke samenstelling niet vergeelt.


De kleur van het hout zal na de behandeling met watergedragen parketlak nagenoeg niet veranderen. De lak is vrijwel reukloos.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts