woensdag 22 juni 2016

Bank statisch

Kies online je Bank en kom proefzitten in Nederlands grootste Woonwinkel. Onze adviseurs vertellen je graag over de nieuwste trends en geven gratis advies. Keuze uit meer dan 9Hoekbanken. Vind jouw perfecte bank bij DFS. Uitgebreid Assortiment en uw bank Direct Leverbaar.


Online of kom naar de winkel bij jou in de buurt!

Laat je door Homeinspireren! Geef je interieur een persoonlijke toets. Bij ons is voor elke stijl en budget wat wils. De bank is zelf niet statisch. Die statische elektriciteit zou namelijk wel wegvloeien als je de bank een paar uur laat staan.


Wat er gebeurt, is dat jij jezelf statisch oplaadt, elke keer wanneer je opstaat van de bank. Bij het opstaan schuift jouw kleding een beetje over de stof van de bank. Last van een statische bank ? Dan hebben wij de oplossing met de Anti Static spray van Royal Furniture Care om de statische bank minder statisch te maken.

Statische bank - maak hem anti statisch. Is je bank statisch geladen? En krijg je met regelmaat een schok als je de statische bank aanraakt? Wie heeft er tips om een statische bank te ontladen? Ik weet zeker dat het de bank is waarvan ik statisch wordt.


Iedereen die bij ons op de bank heeft gezeten komt er statisch vanaf. Het is echt een ramp, doet pijn en mijn elektronica gaat eraan op den duur. Blijkbaar wordt je op deze bank eerder statisch dan op andere banken en mogelijk heeft ons zoontje daar meer last van dan andere mensen. Zou Hartog Wonen er niet voor moeten zorgen dat wij een voor ons deugdelijk product krijgen? Zou het inderdaad echt aan het weer liggen?


We hebben de bank nu een week, de bank die we daarvoor hadden was van hogerpolige stof en daar had je het statische helemaal niet bij. Tussen verkoop van onze bank en aankoop deze bank hebben we fauteuils neergezet die we nog op zolder hadden staan en die gaven ook helemaal geen statisch gedoe. Ik heb dat met een stoel opgelost op de volgende manier.


Ik heb dit zelf verzonnen omdat je kleding ook niet statisch uit de wasmachine komt als je wasverzachter gebruikt. Kijk goed onder de bank of er ergens iets van metaal onder zit bijvoorbeeld de poten, maak daar vervolgens een stroomdraa waar uiteraard geen stroom op staat, aan vast en zet deze aan bijvoorbeeld je verwarmingsbuis o. Ik heb hem aangeraden om een doekje nat te maken met lauw water met daarin opgelost wat cremespoeling en daar de bank mee af te nemen. Even laten drogen en het is een stuk minder statisch.


Je kunt textiel anti- statisch maken door gebruik te maken van een anti- statische spray. Hiermee kun je het tapijt of bankstel mee behandelen, waardoor het statisch effect vermindert.

Een bijkomend voordeel van deze spray is dat unikleurige synthetische meubelstoffen minder stof uit de omgeving aantrekken. Stof of leer, alles wat je zoekt bij OTTO. Maak het jezelf gemakkelijk en shop ontspannen bij OTTO.


Hier vind je wat jij zoekt! Doe inspiratie op, vind geweldige producten, vergelijk prijzen en koop eenvoudig! Bij Cafedeco vind je alle ingrediënten om jouw huis tot een thuis te maken.


Krijg jij ook de hele dag statische schokken? Een schok van jewelste als je de deurklink vastpakt, een blaadje uit de printer haalt, de kat aait of je collega een hand geeft. Een statische schok kan je onverwacht een flinke opdonder geven. Sommige mensen hebben er veel meer last van dan anderen, zeker nu het buiten zo. De statische lading die ontstaat door het opstaan van de autostoel vloeit dan geleidelijk weg zodat de kans op een schok(je) flink afneemt.


Als je denkt dat je toch opgeladen bent met statische elektriciteit raak dan met een metalen sleutel of iets dergelijks een waterkraan, metalen deurkruk of zo aan. In februari is de bank geleverd maar er zitten hele fijne korrels in de stof van de gehele bank. Alsof er zout op gestrooid is.


Ik krijg de korrels met stofzuigen er niet uit, de bank is ook heel erg statisch. Mijn visite vind het zelfs heel vervelend. Anti- statisch spray 500ml.


Verwerkingsadvies De spray eerst uittesten op een onopvallende plaats om de bestendigheid van het materiaal te testen. Gebruik de armleuningen van uw bank niet als zitplaats en ga niet staan in uw bank. Seats and Sofas biedt diverse onderhoudsprogramma’s en -producten aan om zo lang – en optimaal mogelijk te genieten van uw zitmeubel.


Je bent statisch en krijgt een schok, elke keer weer even schrikken. Maar wat nu als je het elke dag hebt, dan wordt het toch vrij irritant. Het is lastig te herleiden waar dit vandaan komt. Wij hebben sinds weken een nieuwe leren bankstel en nu heb ik last van statische elektriciteit. Kan dat van de bank komen?


Ik heb altijd gedacht dat dit niet mogelijk is bij leer. Om snel van statische elektriciteit af.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Populaire posts